Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spot Chełm

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1245 odpowiedzi na ten temat

#801 OFFLINE   czesio127

czesio127
  • 3 postów

Napisany 07 maja 2009 - 20:11

nie to nie oto chodzi ale nasze spoty sa za częste bo tak często sie niechce jeżdzić a inne spoty to co innego.Najlepiej tak co miesiąć i jest git

#802 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 07 maja 2009 - 20:19

ok..przedyskutujemy to w większym gronie :D i ustalimy co i jak:D

#803 OFFLINE   betone

betone
  • 42 postów

Napisany 07 maja 2009 - 21:01

witam, niestety z przykrością informuję , że w niedzielę mam wyjazd i pod tesco nie stanę w szyku OMEG. będę obecny duchem.pozdrawiam:czesc:

#804 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 07 maja 2009 - 21:22

A ja zobaczę jak mi czas i zdrowie pozwoli.;)
Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka

#805 OFFLINE   czesio127

czesio127
  • 3 postów

Napisany 07 maja 2009 - 21:30

ja też się postaram byc ale nie obiecuje

betone a mi te felgi nie przypadły do gustu.A tak poza tematem sprzedałbym swoją omege tak jak stoi

#806 OFFLINE   betone

betone
  • 42 postów

Napisany 08 maja 2009 - 20:04

mam jóż następne 6-cio ramienne:D

#807 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 09 maja 2009 - 17:22

No i co ? du.a :cry: Widze ,że wszyscy się :pupa:, tylko nie wiem czy na mnie ,czy na spoty a może na swoje omcie :p.Mógłby któryś od czasu do czsu coś napisać... bodaj . .”cześć”

A myslalem ze to tylko moje wypowiedzi czyta sie i odpowiada na nie z wielkim zaangazowaniem...

Reasumujac temat i mowiac dobitnie o Chełmskim Klube Motoryzacyjnym.
Z uwagi na khmm powiedzmy uwagi dotyczace reklamy itp (starsi uzytkownicy tematu zapewne kojarza o co ho), osobiscie tez mam wyrobione zdanie dotyczace pewnych delkiatniejszych kwestii, proponuje a wrecz nalegam na udzielanie sie na Forum Chełmskim. Dokladniej rzecz biorac, mam w zamysle kontynuacje tego wątku w tym temacie http://autochelm.prv...wtopic.php?t=88
Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie kazdy ma chec od razu sie przenosic z roznych przyczyn - czy to przyzwyczajenie do tego miejsca, czy opory w obsludze kompa (rejestracje itp), wiec mysle ze przez pewien czas watki beda prowadzone rownolegle.
Tam dla kazdego uzytkownika Omegi czeka miejsce w oddzielnym Omega Team, wszystko zostanie po staremu... Listy, terminy itp.
ada, prosilbym Ciebie, zebys na spocie powiedziala zainteresowanym o tej decyzji, jaka jest jej przyczyna, co jak dlaczego... Naklejki, reklama, szyldy i te pierdoly. Mnie nie bedzie - szkola Osobiscie tez bedzie mi milo utozsamiac sie z Omega Klub Chełm jak to na nalipkach mamy a nie inaczej.
Poza tym tamto forum sie rozwija. jest poki co jedno takie chełmskie, wiec wspierajmy je i badźmy tam gdzie nas potrzebują!

a aj uważam że te spoty są troche za często.Nich się troche zatęskni za tym to będzie lepsza frekfencja.Takie jest moje zdanie

I kazdy to zdanie szanuje ale jak powiedziala ada terminarz jest tak napiety poniewaz nie kazdemu terminy pasuja, zwlaszcza jezeli sa raz w miesiacu. Przyjezdza kto chce, a frekwencja na pewno pzrez to nie ucierpi.

#808 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 11 maja 2009 - 10:30

Witam wszystkich:czesc:

Na wczorajszym I spocie AUTOCHEŁM stawiło się 10 omeg co stanowiło około 50% wszystkich aut:p Nie da się ukryć ,że byliśmy zauważalną grupą :D co można zobaczyć na zdjęciach i filmikach :smile:

http://picasaweb.google.pl/dorota213

Przypominam o naszym <omegowym> spociku już w tą niedziele :D
Zapraszamy wszystkich <omegamaniaków> z całega woj.lubelskiego ......i nie tylko:p

29 spot OMEGA KLUB CHEŁM - 17 maj godz 11 pod Bingo
Zabieramy ze sobą wszystko to co na spot grillowy jest potrzebne i co kto może. Obuwie sportowe też zapakować to może jakiś mecz zagramy np. caravany kontra sedany.Piłki i inne akcesoria do gier mile widziane.

1.ada
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
itd..........

#809 OFFLINE   Dawid_88_Chełm

Dawid_88_Chełm
  • 16 postów

Napisany 11 maja 2009 - 17:16

29 spot OMEGA KLUB CHEŁM - 17 maj godz 11 pod Bingo
Zabieramy ze sobą wszystko to co na spot grillowy jest potrzebne i co kto może. Obuwie sportowe też zapakować to może jakiś mecz zagramy np. caravany kontra sedany.Piłki i inne akcesoria do gier mile widziane.

1.ada
2.Dawid_88_Chełm (może będę)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
itd..........

#810 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 13 maja 2009 - 21:11

Chyba termin spota sie przesunie o tydzien. Nie chce mi sie pisac dlaczego... Dla zainteresowanch tutaj opisane why... http://autochelm.prv...wtopic.php?t=88 jest

#811 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 14 maja 2009 - 09:23

W takim razie przekładamy spota wyjazdowego (grillowego) z 17 na 24 maja :-)

Wszystkich tych ,którzy szykowali się na tą niedziele i nadal mają ochotę przyjechać zapraszam o godz 11 pod Bingo na maleńki spocik ;-) - jakaś kawusia w barze :-) Ja wracając z Lublina wpadne tam na 11 tak na wszelki wypadek gdyby ktoś przyjechał na spot grillowy bo nie wiedział,że został przesunięty :-)

#812 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 17 maja 2009 - 08:27

W takim razie przekładamy spota wyjazdowego (grillowego) z 17 na 24 maja :-)

Wszystkich tych ,którzy szykowali się na tą niedziele i nadal mają ochotę przyjechać zapraszam o godz 11 pod Bingo na maleńki spocik ;-) - jakaś kawusia w barze :-) Ja wracając z Lublina wpadne tam na 11 tak na wszelki wypadek gdyby ktoś przyjechał na spot grillowy bo nie wiedział,że został przesunięty :-)

Przyłączam sie do Twojego stanowiska. Mnie osobiście również bardziej pasuje ten termin. Być może jeżeli nic sie nie zmieni to będę w tym spocie uczestniczył. Pozdrawiam.;)
Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka

#813 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 19 maja 2009 - 17:16

29 spot OMEGA KLUB CHEŁM - 24 maj godz 11 pod Bingo
Zabieramy ze sobą wszystko to co na spot grillowy jest potrzebne i co kto może. Obuwie sportowe też zapakować to może jakiś mecz zagramy np. caravany kontra sedany.Piłki i inne akcesoria do gier mile widziane. :-P

1.ada
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
itd

#814 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 20 maja 2009 - 14:58

Heh póki co - widze ze na drugim forum lista jest powiększona o jedna osobę. I o to chodzi. Nie bede jej kopiował, bo może autor dopisku tego nie chce.
Mi moze uda sie wyrwac na chwile ze szkoly, ale nic nie obiecuje.

#815 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 22 maja 2009 - 08:42

Noo co za zaangażowanie w spoty...
Dzisiaj piatek, spot w niedziele a tu jedna osoba zapisana na liście, przy takiej frekwencji te spoty nie potrwaja zbyt dlugo...

#816 OFFLINE   betone

betone
  • 42 postów

Napisany 22 maja 2009 - 09:24

nie jest dobrze, w sobotę jadę na " SICZ" a to nie wróży szybkiego powrotu. mogę nie dojechać na spota.pozdrawiam:cry:

#817 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 23 maja 2009 - 14:42

spot w niedziele a tu jedna osoba zapisana na liście, przy takiej frekwencji te spoty nie potrwaja zbyt dlugo...

Myśle,że jak pogoda dopisze to i trochę omeg przyjedzie a jutro zapowiadają dla Chełma +20"C i bez opadów :-D

Szkoda,że ludzie nie wpisują się na listę a potem jednak przyjeżdzają bo to może trochę odstraszać nowych <omegamaniaków> i tych z poza Chełma :stary: jak ktoś zobaczy tak mizerne zainteresowanie spotem na forum to trudno się dziwić ,że nie przyjedzie :mad: ...a przecież lista nie jest dla mnie (ja i tak przyjadę) ale jest jednym z elementów promocji i reklamy :-| Kaamilek roznosi ulotki :brawo: .....a co zrobi osoba ,która otrzyma ulotkę ?...wejdzie na forum i zobaczy tylko dwie osoby zainteresowane spotem ......i nic dziwnego ,że nie przyjedzie :zdziwnienie:

#818 OFFLINE   omega88

omega88
  • 0 postów

Napisany 23 maja 2009 - 16:28

witam jutro jestem i moja "babunia":):D

1.ada
2.Dawid_88_Chełm (może będę)
3.omega88
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
itd..........[/QUOTE]

#819 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 23 maja 2009 - 21:11

Nareszcie coś drgnęło na liście;) na tej tylko troszke ale na chełmskim forum
http://autochelm.prv...er=asc&start=15 jest lepiej :D myślę,że z 10 klusek będzie jutro na spocie:>

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

No i po spocie :D .....a kluseczek jak dobrze policzyłam to 13 sztuk było:yes_yes: .....a działo się ,działo na spocie :w_morde: ...dobrze,że każdy miał kierowce bo trzeba by było tam nocować :p

-tu są zdjęcia i filmiki ze spota :cool:

http://picasaweb.google.pl/dorota213
http://www.youtube.c...213&view=videos

#820 OFFLINE   zbyszek0119

zbyszek0119
  • 0 postów

Napisany 25 maja 2009 - 10:37

No i po spocie .....a kluseczek jak dobrze policzyłam to 13 sztuk było .....a działo się ,działo na spocie ...dobrze,że każdy miał kierowce bo trzeba by było tam nocować

działo się :piwo2: i nocować było gdzie :smiech: