Spot Chełm
Napisany 07 maja 2009 - 20:11
Napisany 07 maja 2009 - 20:19

Napisany 07 maja 2009 - 21:01
Napisany 07 maja 2009 - 21:22

Napisany 07 maja 2009 - 21:30
betone a mi te felgi nie przypadły do gustu.A tak poza tematem sprzedałbym swoją omege tak jak stoi
Napisany 09 maja 2009 - 17:22
No i co ? du.a
Widze ,że wszyscy się
, tylko nie wiem czy na mnie ,czy na spoty a może na swoje omcie
.Mógłby któryś od czasu do czsu coś napisać... bodaj . .”cześć”
A myslalem ze to tylko moje wypowiedzi czyta sie i odpowiada na nie z wielkim zaangazowaniem...
Reasumujac temat i mowiac dobitnie o Chełmskim Klube Motoryzacyjnym.
Z uwagi na khmm powiedzmy uwagi dotyczace reklamy itp (starsi uzytkownicy tematu zapewne kojarza o co ho), osobiscie tez mam wyrobione zdanie dotyczace pewnych delkiatniejszych kwestii, proponuje a wrecz nalegam na udzielanie sie na Forum Chełmskim. Dokladniej rzecz biorac, mam w zamysle kontynuacje tego wątku w tym temacie http://autochelm.prv...wtopic.php?t=88
Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie kazdy ma chec od razu sie przenosic z roznych przyczyn - czy to przyzwyczajenie do tego miejsca, czy opory w obsludze kompa (rejestracje itp), wiec mysle ze przez pewien czas watki beda prowadzone rownolegle.
Tam dla kazdego uzytkownika Omegi czeka miejsce w oddzielnym Omega Team, wszystko zostanie po staremu... Listy, terminy itp.
ada, prosilbym Ciebie, zebys na spocie powiedziala zainteresowanym o tej decyzji, jaka jest jej przyczyna, co jak dlaczego... Naklejki, reklama, szyldy i te pierdoly. Mnie nie bedzie - szkola Osobiscie tez bedzie mi milo utozsamiac sie z Omega Klub Chełm jak to na nalipkach mamy a nie inaczej.
Poza tym tamto forum sie rozwija. jest poki co jedno takie chełmskie, wiec wspierajmy je i badźmy tam gdzie nas potrzebują!
a aj uważam że te spoty są troche za często.Nich się troche zatęskni za tym to będzie lepsza frekfencja.Takie jest moje zdanie
I kazdy to zdanie szanuje ale jak powiedziala ada terminarz jest tak napiety poniewaz nie kazdemu terminy pasuja, zwlaszcza jezeli sa raz w miesiacu. Przyjezdza kto chce, a frekwencja na pewno pzrez to nie ucierpi.
Napisany 11 maja 2009 - 10:30
Na wczorajszym I spocie AUTOCHEŁM stawiło się 10 omeg co stanowiło około 50% wszystkich aut:p Nie da się ukryć ,że byliśmy zauważalną grupą

http://picasaweb.google.pl/dorota213
Przypominam o naszym <omegowym> spociku już w tą niedziele

Zapraszamy wszystkich <omegamaniaków> z całega woj.lubelskiego ......i nie tylko:p
29 spot OMEGA KLUB CHEŁM - 17 maj godz 11 pod Bingo
Zabieramy ze sobą wszystko to co na spot grillowy jest potrzebne i co kto może. Obuwie sportowe też zapakować to może jakiś mecz zagramy np. caravany kontra sedany.Piłki i inne akcesoria do gier mile widziane.
1.ada
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
itd..........
Napisany 11 maja 2009 - 17:16
Zabieramy ze sobą wszystko to co na spot grillowy jest potrzebne i co kto może. Obuwie sportowe też zapakować to może jakiś mecz zagramy np. caravany kontra sedany.Piłki i inne akcesoria do gier mile widziane.
1.ada
2.Dawid_88_Chełm (może będę)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
itd..........
Napisany 13 maja 2009 - 21:11
Napisany 14 maja 2009 - 09:23
Wszystkich tych ,którzy szykowali się na tą niedziele i nadal mają ochotę przyjechać zapraszam o godz 11 pod Bingo na maleńki spocik ;-) - jakaś kawusia w barze :-) Ja wracając z Lublina wpadne tam na 11 tak na wszelki wypadek gdyby ktoś przyjechał na spot grillowy bo nie wiedział,że został przesunięty :-)
Napisany 17 maja 2009 - 08:27
Przyłączam sie do Twojego stanowiska. Mnie osobiście również bardziej pasuje ten termin. Być może jeżeli nic sie nie zmieni to będę w tym spocie uczestniczył. Pozdrawiam.W takim razie przekładamy spota wyjazdowego (grillowego) z 17 na 24 maja :-)
Wszystkich tych ,którzy szykowali się na tą niedziele i nadal mają ochotę przyjechać zapraszam o godz 11 pod Bingo na maleńki spocik ;-) - jakaś kawusia w barze :-) Ja wracając z Lublina wpadne tam na 11 tak na wszelki wypadek gdyby ktoś przyjechał na spot grillowy bo nie wiedział,że został przesunięty :-)

Napisany 19 maja 2009 - 17:16
Zabieramy ze sobą wszystko to co na spot grillowy jest potrzebne i co kto może. Obuwie sportowe też zapakować to może jakiś mecz zagramy np. caravany kontra sedany.Piłki i inne akcesoria do gier mile widziane. :-P
1.ada
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
itd
Napisany 20 maja 2009 - 14:58
Mi moze uda sie wyrwac na chwile ze szkoly, ale nic nie obiecuje.
Napisany 22 maja 2009 - 08:42
Dzisiaj piatek, spot w niedziele a tu jedna osoba zapisana na liście, przy takiej frekwencji te spoty nie potrwaja zbyt dlugo...
Napisany 22 maja 2009 - 09:24
Napisany 23 maja 2009 - 14:42
spot w niedziele a tu jedna osoba zapisana na liście, przy takiej frekwencji te spoty nie potrwaja zbyt dlugo...
Myśle,że jak pogoda dopisze to i trochę omeg przyjedzie a jutro zapowiadają dla Chełma +20"C i bez opadów :-D
Szkoda,że ludzie nie wpisują się na listę a potem jednak przyjeżdzają bo to może trochę odstraszać nowych <omegamaniaków> i tych z poza Chełma :stary: jak ktoś zobaczy tak mizerne zainteresowanie spotem na forum to trudno się dziwić ,że nie przyjedzie

29 spot OMEGA KLUB CHEŁM - 24 maj godz 11 pod Bingo
Napisany 23 maja 2009 - 16:28

1.ada
2.Dawid_88_Chełm (może będę)
3.omega88
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
itd..........[/QUOTE]
Napisany 23 maja 2009 - 21:11
http://autochelm.prv...er=asc&start=15 jest lepiej

29 spot OMEGA KLUB CHEŁM - 24 maj godz 11 pod Bingo
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
No i po spocie

-tu są zdjęcia i filmiki ze spota

http://picasaweb.google.pl/dorota213
http://www.youtube.c...213&view=videos
Napisany 25 maja 2009 - 10:37
No i po spocie .....a kluseczek jak dobrze policzyłam to 13 sztuk było .....a działo się ,działo na spocie ...dobrze,że każdy miał kierowce bo trzeba by było tam nocować
działo się :piwo2: i nocować było gdzie