A zatem kolejny SPOT - myślę, że wiosenny, jest już za nami. Podobnie jak poprzednio do spotkania doszło przy barze BINGO - Al. Przyjaźni w Chełmie. Frekwencja niespodziewanie wysoka. Ogółem w SPOCIE uczestniczyło 14 Omeg, 1 CienkoCienko oraz grono sympatyków, przybyłych w towarzystwie omegowiczów lub też innymi środkami transportu.Serdeczne podziękowania dla kolegów przybyłych z Lublina oraz wszystkich nowych uczestników, którzy włączyli się w zabawę. Osobiście ten SPOT uważam za udany, pomimo tego, że podczas zabawy (kręcenie bączków) doszło do nieprzewidzianych sytuacji, które w konsekwencji wiążą się z kosztami napraw. Ale w myśl przysłowia "gdzie drwa się rąbie, tam wióry lecą", tak też było i u nas. Biorąc pod uwagę liczbą osób uczestniczących w SPOCIE, proszę wszystkich o skorygowanie poniższej listy uczestników:
1. slawekbor
2. ada (wirtualanie)
3. Luqua
4. jasio747
5. buhaaq
6. G.DZIEDZIK
7. Dawid_88_Chełm
8. bobik30
9. omega25
10.robson23
11.betone(wirtualnie)
12.[/QUOTE]
13. drifter z chełma
14. .................
15. .................
16. .................
Myślę, że do kolejnego SPOTA dojdzie po powrocie naszej koleżanki Doroty "ADA", która jak sądzę pełna pomysłów coś nam zaproponuje. Być może będzie to pod koniec marca, lub też na początku miesiąca kwietnia. Proszę śledzić zapisy zamieszczane w naszej zakładce.
Apeluję do kolegi G.Dziedzik o zamieszczenie na naszym forum dokumentacji fotograficznej z dzisiejszego spocisza. Serdecznie raz jeszcze wszystkim dziękuje za udział i zapraszam do wspólnej zabawy. Na pewno będzie fajnie się spotkać w szerszym gronie przy grillu urozmaiconym zabawami zręcznościowymi. Pozdrawiam:zabawki::piwo2: