już tu chyba nie zawitam
Zawitasz :razz: .przejdzie Ci wiem coś o tym,Wprawdzie moja przez te cztery lata nie wkurzyła mnie za bardzo bo ani razu nie chciałam jej sprzedać ,nie kopałam jej jeszcze i nie wyzywałam od najgorszych (a niekiedy by sie je przydało nawymyślać) to poprzedniczka tzw "ścierra"- ta mi dopiero dawała popalić :bad: .Kilkakrotnie przyklejałam kartki <sprzedam> i po trzech dniach zrywałam( bo ona chyba czuła,że jestem wściekła i chcę się jej pozbyć i zaczynała chodzić jak zegarek) ,albo jak kupiec dzwonił to mówiłam,że już nie aktualne.Po prostu kochałam ją i nienawidziłam (czasami)...a jak mówią granica między miłością i nienawiścią jest bardzo cienka i łatwo ją przekroczyć - w obie strony :razz:
Masz jeszcze czas do niedzieli a granica jest cienka - więc dasz rade wrócić :bigok:
Zobacz jaka ładna lista :mrgreen:
1. ada+os. tow+ chyba ciasto
2. redaktor naczelny Grzegorz K.(portal eChelm -Speed-Max <motoryzacja>)
3. pandzioch + 2 x osoba tow + chyba sałatka
4.Slawekbor +moja jedyna żona(legalna) i może coś jeszcze.
5.G.Dziedzik+osoba towarzysząca i może sałatka.
6.Rammstein + os. tow. i cos jeszcze sie wezmie.
7. omega25 + tata mama i może ktoś jeszcze węgiel i coś
8.Luqua+Iza+węgiel+ciasto
9.
10.
29 czerwiec (niedziela)godz 12.00 pod Bingo,czekamy do 12.15 i jedziemy do miejscowości Święcica gdzie czekają na uczestników takie atrakcje jak łowienie ryb,grilowanie,strzelanie z wiatrówki i wiele innych .Każdy powinien zabrać ze sobą produkty na grila +naczynia jednorazowe ,dodatkowo każdy samochód przywozi worek węgla (lub tak jak poprzednio ciasto albo sałatke).Wprawdzie są tam ławeczki i stolik ale przy większej ilosci ludzi może byc mało miejsca ,więc jeżeli ktoś ma składany stolik ,krzesełka proszę o zabranie ich ze sobą
Wszystkich serdecznie zapraszamy wraz z osobami towarzyszącym :bigok: