Witam, jako że trafiła się okazja że z muminkiem będziemy grzebać przy jego omedze a dzisiejszy spot w wawie średnio wypalił wpadł pomysł żeby zrobić spota u mnie na garażu Stanowiska mam klucze mam więc jak ktoś chce pogrzebać i pogadać to śmiało:) Data jak wyżej najbliższa sobota 20,08 godzina myślę że koło 10-11 będziemy już grzebać
Zapraszam serdecznie
Tłumaczę dojazd od strony Warszawy z trasy E7
Mijając Grójec trasą dojedziecie do znaków kierujących na Warkę (Warka tylko informacyjnie) będzie widać przy zjeździe po lewo stację BP po prawo Karczmę "U Jakuba". Zjazdem dojeżdżamy do wiaduktu na który się wdrapujemy i skręcamy na nim w prawo po czym na dole (ok. 50m) na skrzyżowaniu skręcamy w lewo i jedziemy cały czas prosto drogą lokalną przy trasie.
Mijamy miejscowość Widów (będzie tam kładka dla pieszych) i dojeżdżamy do miejscowości Zaborów gdzie będzie wiadukt, skręcamy z drogi lokalnej w prawo, wjeżdżamy na wiadukt i na nim skręcamy w lewo i jedziemy cały czas prosto ok. 1,5km dojeżdżamy do miejscowości Kussy, i wypatrujemy po prawej stronie białego budynku z zielonym dachem na ogrodzeniu jest nr. 7. Myślę że w miarę dobrze opisałem, w razie wątpliwości pisać.
Dla navi jak ktoś chce Kussy 7, 05-622 Belsk Duży.
Lista:
1) Aros
2) muminek
3) maniutek
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
Edytowany przez Aros, 14 sierpnia 2016 - 17:26.