Jutro 3 maja zapraszam wszystkich na spotkanie z ogniskiem / grillem które odbędzie sie w Otominie - miejsce jest wszystkim znane
Napisany 02 maja 2016 - 11:24
Jutro 3 maja zapraszam wszystkich na spotkanie z ogniskiem / grillem które odbędzie sie w Otominie - miejsce jest wszystkim znane
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 02 maja 2016 - 11:43
Napisany 02 maja 2016 - 12:59
Proszę jaki "pan Miodek" się znalazł - lepiej bier w troki i się jutro melduj z ogórkami
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 02 maja 2016 - 13:31
Napisany 02 maja 2016 - 19:35
Dobra Marku, ciasto z jabłkami się piecze xd
a, i Prezes, byś może godzinę podał w przybliżeniu
na 6/13/18 ??
Napisany 02 maja 2016 - 20:11
Sorki - moje niedopatrzenie
My będziemy już o 12 - zająć miejscówkę
Napisany 03 maja 2016 - 09:27
Edytowany przez digi, 03 maja 2016 - 09:27.
Napisany 03 maja 2016 - 18:09
Napisany 03 maja 2016 - 18:30
@Dreed - zdjęcia proszę mi tu wstawić
Napisany 03 maja 2016 - 20:29
@Dreed - zdjęcia proszę mi tu wstawić
dokładnie, i szczególnie Iv, bo te na fonie nie wyszły...
dzieki za fajne spotkanie, miło było rozpocząć sezon z OKP xd
do następnego
i sory, że spowolniłem konwój na szutrówce.... ja tak szybko po takiej drodze nie latam
Napisany 03 maja 2016 - 20:31
Dzięki za super spota
i sory, że spowolniłem konwój na szutrówce....ja tak szybko po takiej drodze nie latam
![]()
niech się cieszą, że za mną nie jechali
a fotki zaraz wstawię
Napisany 03 maja 2016 - 20:54
Szkółka pilkarska
Widać kto robił jedzenie
i kto na nie czekał
"takie tam" damskie ploteczki
nie wiem co digi robi.... i nie chcę wiedzieć
"takie tam" z dymem
"takie tam" z ukrycia
Fajne kobitki