Witam. Mam, a właściwie miałem aparat cyfrowy. Niestety będąc w tym roku na nartach upadł mi aparat na stoku i trochę się poturbował. Niestety nie chce drgnąć, ale co gorsza karta też nie daje się odczytać. miałem na niej mnóstwo zdjęć i właściwie tylko te zdjęcia posiadam. Bardzo zależy mi na ich odzyskaniu. Jaka dobra firma się tym zajmuje?

Odzyskiwanie danym z karty SD
Rozpoczęte przez
Dart
, 14 kwi 2016, 14:44
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 kwietnia 2016 - 11:59
Gdzieś podobno w Katowicach jest firma, która się tym zajmuje dla policji i prywatnie.
Kiedyś też potrzebowałem odzyskać dane z dysku już napisanego i od kogoś dostałem namiary, ale jak poznałem cenę, to pogodzilem się z ich stratą, bo kwota była cztero cyfrowa, a dane nie były aż tak bardzo ważne by płacić za nie tak duże pieniądze.
Kiedyś też potrzebowałem odzyskać dane z dysku już napisanego i od kogoś dostałem namiary, ale jak poznałem cenę, to pogodzilem się z ich stratą, bo kwota była cztero cyfrowa, a dane nie były aż tak bardzo ważne by płacić za nie tak duże pieniądze.
I ty możesz zostać Klubowiczem.
Jak?? => Tak!!
Jak?? => Tak!!
Napisany 16 kwietnia 2016 - 19:38
Ale on ma problem z odczytem samej karty. To na co mu program, jak komp jej nie widzi?
Napisany 22 kwietnia 2016 - 06:47
Napisał, że nie daje się odczytać a nie że komp nie widzi. Ten program potrafi sobie z tym poradzić.