Korzystam z zestawu Philipsa już od około roku- przyznam szczerze, że jestem zadowolony. Otrzymałem je w ramach wymiany "chińszczyzny" w Norauto, która wiecznie się psuła (oddane dwa zestawy). Światła świecą bardzo jasno, są naprawdę widoczne i rozpoznawalne. W mojej ocenie wysoki stosunek ceny do jakości.
Problemem dla mnie okazał się jednak ich montaż. Być może nie jestem zbyt kreatywny, a uzdolniony technicznie to już na pewno nie, ale jedynym sensownym miejscem na te lampy są kratki obok halogenów. Pierwotnie chciałem zainstalować je zaraz pod reflektorem rzeźbiąc nieco "hokejkę", ale spryskiwacze reflektorów zajmują tam zbyt wiele miejsca.
Przykręcenie lamp nie stanowi problemu- po dwie śruby i wygodne zaczepy (klipsy) montażowe. Jednak aby lampy świeciły w kierunku zbliżonym do wymaganego i oczekiwanego muszą nieco z tych kratek wystawać. Przez to niefortunnie stają się bardzo daleko wysunięte w przód samochodu- duże ryzyko uszkodzenia ich o jakieś niskie przeszkody. Instalacja elektryczna nie sprawia żadnego problemu.
Z racji że jest już ciemno, nie uda mi się dzisiaj zrobić wyraźnych zdjęć, ale jeśli jesteś zainteresowany to postaram się zamieścić je jutro.