a tak przy okazji czy ktoś zamontował h7 do długich w ledzie???
Tak. Zrobiłem klientowi. Służą do jazdy w dzień. Na h7 bodajże było 12 led.
Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2
Napisany 21 grudnia 2014 - 20:55
a tak przy okazji czy ktoś zamontował h7 do długich w ledzie???
Napisany 21 grudnia 2014 - 21:32
Tak. Zrobiłem klientowi. Służą do jazdy w dzień. Na h7 bodajże było 12 led.
Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2
Napisany 21 grudnia 2014 - 23:22
Sorki za pytanie, ale czy z tym jest jakaś filozofia czy tylko wymienić i tyle? Jakąś firmę co nich polecasz??
Napisany 22 grudnia 2014 - 20:53
Tak to wyglądało.
ja mam żarówki led smd w halogenach jako dzienne
Napisany 22 grudnia 2014 - 20:56
Napisany 22 grudnia 2014 - 20:56
dzięki widzę ;-)
Dążę do takiego widoku jak u Ciebie - super!
Napisany 22 grudnia 2014 - 21:07
Napisany 22 grudnia 2014 - 22:14
omega2001 powiem ci że za dnia to słabo świecą te twoje dzienne
Napisany 22 grudnia 2014 - 22:19
do takiego??
dzienne jednak muszą świecić mocniej.Tych za bardzo nie widać.
Napisany 23 grudnia 2014 - 15:41
Napisany 23 grudnia 2014 - 16:06
Zrobcie jak kolec. Ma hidy w halusach i święci fest mocno
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 24 grudnia 2014 - 16:28
Napisany 31 grudnia 2014 - 16:56
Napisany 31 grudnia 2014 - 17:21
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 31 grudnia 2014 - 17:36
wiem wiem i mam dwie opcje... jak będę zakładał przekaźnik to spróbuje podpiąć do niego tylko halogeny żeby świeciły się po odpaleniu jak nie wypali to albo zostanę przy oświetleniu jak jest (jak mają DR zabrać to i tak zabiorą bo to wkońcu nie ori) albo zrobię ledy ala kolecNie wiem czy się orientujesz ... ale światła dzienne nie mogą działać razem z światłami pozycyjnymi ....
prawda.Co prawa widzę że piszesz iż przejechałeś już pół Polski co nie oznacza że spotkałeś wszystkie patrole policji w całej Polsce (szczególnie tych upierdliwych )
Napisany 31 grudnia 2014 - 20:44
Nie wiem czy się orientujesz ... ale światła dzienne nie mogą działać razem z światłami pozycyjnymi ....
Napisany 31 grudnia 2014 - 21:16
Zainstaluj przekaźnik prawo/lewo.wiem wiem i mam dwie opcje... jak będę zakładał przekaźnik to sprĂłbuje podpiąć do niego tylko halogeny żeby świeciły się po odpaleniu jak nie wypali to albo zostanę przy oświetleniu jak jest (jak mają DR zabrać to i tak zabiorą bo to wkońcu nie ori) albo zrobię ledy ala kolec
prawda.
Ale u mnie w mieście jest kilku takich i pĂłki co cisza w temacie
Złapią będziemy sie martwićGeneralnie chodziło o to by nie zaświecać co chwila xenonu w dzień.
Napisany 31 grudnia 2014 - 23:39
wiem wiem i mam dwie opcje... jak będę zakładał przekaźnik to spróbuje podpiąć do niego tylko halogeny żeby świeciły się po odpaleniu jak nie wypali to albo zostanę przy oświetleniu jak jest (jak mają DR zabrać to i tak zabiorą bo to wkońcu nie ori) albo zrobię ledy ala kolec
prawda.
Ale u mnie w mieście jest kilku takich i póki co cisza w temacie
Złapią będziemy sie martwićGeneralnie chodziło o to by nie zaświecać co chwila xenonu w dzień.