Propozycja spota
Rozpoczęte przez
kaskader83
, 31 mar 2016, 08:35
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 marca 2016 - 08:35
Witajcie!
Dawno się nie widzieliśmy i pojawiła się propozycja spota. Co Wy na to?
Proponuję 17.04.2016. Godziny popołudniowe.
Miejsce do ustalenia, choć ja będę proponował naszą wyspę bo tam i parking duży i miejsce gdzie można pospacerować no i miejsce gdzie można wylądować na kawie i ciastku lub na czymś mocniejszym jak ktoś ma ochotę. Inne propozycje również mile widziane. Zapraszam do dyskusji.
Dawno się nie widzieliśmy i pojawiła się propozycja spota. Co Wy na to?
Proponuję 17.04.2016. Godziny popołudniowe.
Miejsce do ustalenia, choć ja będę proponował naszą wyspę bo tam i parking duży i miejsce gdzie można pospacerować no i miejsce gdzie można wylądować na kawie i ciastku lub na czymś mocniejszym jak ktoś ma ochotę. Inne propozycje również mile widziane. Zapraszam do dyskusji.
I ty możesz zostać Klubowiczem.
Jak?? => Tak!!
Jak?? => Tak!!
Napisany 13 kwietnia 2016 - 12:29
Z powodów rodzinnych data 17.04 niestety odpada
Ewentualnie może byłby jakiś chętny by wpaść na Street nation, bo samemu tak nie bardzo mi się chce jechac. Wiem, że ekipa spotyka się co piątek późnym wieczorem.

Ewentualnie może byłby jakiś chętny by wpaść na Street nation, bo samemu tak nie bardzo mi się chce jechac. Wiem, że ekipa spotyka się co piątek późnym wieczorem.
I ty możesz zostać Klubowiczem.
Jak?? => Tak!!
Jak?? => Tak!!
Napisany 16 kwietnia 2016 - 20:06
Łukasz nie wiem jak ty to robisz ale OKP nie robi żadnych spotów opolskie jest niestety na wymarciu może czas na zmianę regionalnego
jak nie masz czasu na sprawy klubowe przekarz pałeczke komuś ktop ma na to czas szkoda ze nie jestem juz klubowiczem bo bym zgłosił kandydature chyba ze idzie to jakoś załatwic
Edytowany przez hans161, 16 kwietnia 2016 - 20:49.