Huawei P8 lite
Napisany 26 styczeń 2016 - 23:42
Napisany 27 styczeń 2016 - 00:01
p8 lite dobry telefon na dual sim bateria trzyma 2 dni przy normalnym użytkowaniu, jak na nasze czasy to wynik super, rozmowy doskonałe, aparat 13mega robi super foto, pojemna pamięć, nie zwiesza się, jedyny minus to brak możliwości wymiany baterii ale to raczej mało istotne coś jeszcze
???
Napisany 27 styczeń 2016 - 08:56
Dual sim albo sim i karta pamięci - słabe rozwiązanie. Ogólnie telefon bez rewelacji, reklamy i sprzedawcy w sklepach nakłaniający do jego kupna i to bez żadnych konkretów.
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 27 styczeń 2016 - 10:07
Dual sim albo sim i karta pamięci - słabe rozwiązanie. Ogólnie telefon bez rewelacji, reklamy i sprzedawcy w sklepach nakłaniający do jego kupna i to bez żadnych konkretów.
użytkujesz go stwierdzając, że tel bez rewelacji czy słyszałeś z opinii innych ludzi ?
Napisany 27 styczeń 2016 - 10:08
Napisany 27 styczeń 2016 - 10:11
Od 3 lat używam dualsima, wygodne rozwiązanie (wczesniej 2 tel w kieszeni,priv + firma) Przydluzylem umowę w T mobile i mam za 19 zeta p8 lite, czekam na kuriera. Ogólnie używamy tel normalnie: rozmowy, SMS, poczta i net
ja mam p8 lite od jakiegoś czasu i dla mnie telefon naprawdę dobry, jest on porównywany do s4 i niewiele się różnią
Napisany 27 styczeń 2016 - 11:13
będziesz z niego zadowolony, mi wpadł w oko jak tylko się pojawił a pod względem telefonów jestem nieco wybredny
Napisany 28 styczeń 2016 - 12:25
Napisany 28 styczeń 2016 - 13:46
użytkujesz go stwierdzając, że tel bez rewelacji czy słyszałeś z opinii innych ludzi ?
Jak dla mnie 2 rzeczy, które go dyskwalifikują:
- złącze dual sim hybrydowe
- 3 przyciski androida są na ekranie a nie na ramce, zabiera to część ekranu
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 28 styczeń 2016 - 14:01
Poczytaj sb na stronach z testami szajsofonów, są też takie z rankingami punktowymi które najlepiej wypadają np. pod względem wydajności itp.
Napisany 28 styczeń 2016 - 14:15
Jak dla mnie 2 rzeczy, które go dyskwalifikują: - złącze dual sim hybrydowe - 3 przyciski androida są na ekranie a nie na ramce, zabiera to część ekranu
pamięć wewnętrzna rekompensuję zmianę sd na sim, a przyciski podobno wzięte żywcem z ''aple'' więc może i masz w tym rację
Napisany 28 styczeń 2016 - 15:36
Nie wiem czy piszesz, że ten telefon jest ok czy nie ok. Jak dla mnie może i być super wydajny jak ma i tak dwie wady w mojej oceniePoczytaj sb na stronach z testami szajsofonów, są też takie z rankingami punktowymi które najlepiej wypadają np. pod względem wydajności itp.
Edytowany przez TomEk WRO, 28 styczeń 2016 - 15:36.
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 28 styczeń 2016 - 17:38
Nakierowałem dając wskazówki nie kopiując co jest już w sieci napisane.
Napisany 29 styczeń 2016 - 21:03
Znajomy ma i chwali sobie, że daje radę na dzisiejsze standardy. Do tego wygląd jak najbardziej na +. Jak na tel który został wypuszczony na "operatorów" to bardzo fajna propozycja.
Napisany 29 styczeń 2016 - 21:48
Ja miałem do wyboru dwie promocję . P8 lub samsunga a3.
Wybrałem samsunga. Ma niby gorsze parametry. Kumpel wziął P8.
Też zadowolony. Ale jak weźmie się dwa do ręki to już widać że samsung to telefon a nie chińska zabawka .
Ot moje odczucie. Choć jak mówię kumpel z tel zadowolny i na razie kilka miesięcy śmiga ok .
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 29 styczeń 2016 - 22:09
Też zadowolony. Ale jak weźmie się dwa do ręki to już widać że samsung to telefon a nie chińska zabawka
he he a samsung to co fińska produkcja