Witam,przez przypadek znalazłem ogłoszenie dotyczące sprzedaży samochodu..ogłoszenie jak ogłoszenie ale widok kierownicy z Vectry C przyciągnął mój wzrok.Kiedyś czytałem o tym ze ktoś przymierzał się do takiego modu i wielkolin nie pasował.Dzwonilem do osoby która sprzedaje to twierdzi że kierownica podchodzi z Vectry do Omegi i ze posiada starą która może włożyć ponownie..Dodatkowo sterowanie radiem także pasuje..hmmm czy to byłoby takie proste?gość mówi ze tak
http://olx.pl/i2/ofe...gallery#gallery

Kierownica z Vectry C w Omedze B / B FL
Rozpoczęte przez
adiwoj24
, 29 lis 2015, 13:43
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 listopada 2015 - 00:29
Jak sie chce to wszystko mozna.
Kolec u siebie tez ma kiermane od vectry b o ile mnie pamiec nie myli
Napisany 30 listopada 2015 - 02:06
Ano ma. Tyle że info wszędzie jest takie że od Be to i owszem podejdzie, ale od v C to juz nie bardzo. Też jestem ciekaw tematu, chociaż ta kiera za cholere do omy nie pasuje

Napisany 30 listopada 2015 - 09:06
Rafke ja też mam kiermanke od Vectry B z wet.Zender ale chodzi o Vectre CJak sie chce to wszystko mozna.
Napisany 16 listopada 2016 - 23:19
Moze odgrzeje kotleta ale mysle ze taki mod nie jest problemem. Wczesniej jezdzilem Audi 80 i chlopaki z klubu wstawiali kierownice z Audi np A6 albo A3 S-line mimo iz wieloklin byl wiekszu. Poprostu na Alledrogo bylo mnostwo przejsciowek z wieloklinu duzego na maly. Moze do kierownic Oplowskich tez mozna znalesc taki myk