program diagnostyczny
Napisany 28 grudnia 2007 - 20:41
Napisany 28 grudnia 2007 - 21:02
ja kupiłem fejsa od viakena a program miałem sobie sam ściągnąć pisałem do nich że te z neta nie działają w odpowiedzi dostałem linka do opel tech ( program diagnostyczny ) ale lipa powiedzieli że fejsy na USB tak niestety działają przyjęli zwrot i kupiłem fejs od Piwka z forum razem z programem naprawde polecam to działa
przeczytaj ten temacik to wiele wyjaśnia pozdrawiam
http://forum.omegakl...0&postorder=asc
Napisany 28 grudnia 2007 - 21:30
jeśli chodzi Ci o tisa to możnaczy mozna zciagnac z internetu program diagnostyczny taki jak maja w warsztatach.
Napisany 02 października 2012 - 06:55
Napisany 02 października 2012 - 07:03
witam czy program opel tech2 podejdzie do mojej omegi?? niby pisze ze omegi od 97r a moja jest 96... prosze o szybka odpowiedz...
jeśli chcesz w 2.5TD zwiekszać lub zmniejszać wolne obroty to raczej opel scanner jest do tego silnika lepszy, zreszta nie mam opel tech2 to nie wiem jakie ma funkcje oprócz odczytywania i kasowania błedów, natomiast opel scanner w silniku 2.5TD nie widzi danych z przepływki ale błąd odczyta
Napisany 02 października 2012 - 07:10
przejściówka z USB, jeŜeli korzysta się z karty PCMCIA musi to być karta sprzętowa). ja posiadam kabel pod usb tylko..
Napisany 02 października 2012 - 10:14
i normalnie kabelkiem przez usb moge sie łaczyc z autem??? bopisze ze jakims (Interfejs musi być podłączony do fizycznego portu com, nie moŜe być
przejściówka z USB, jeŜeli korzysta się z karty PCMCIA musi to być karta sprzętowa). ja posiadam kabel pod usb tylko..
sterowniki usb muszą być potem wybiera się port w panelu sterowania
Napisany 14 czerwca 2014 - 17:13
Napisany 17 czerwca 2014 - 13:38