Cześć
Panowie czy jest taka możliwość, że zestaw głośnomówiący bluetooth będzie współpracował z nawigacją w smartfonie? Używam nawigacji w telefonie, ale niestety słabo ją słyszę i pomyślałem żeby podłączyć zestaw głośnomówiący bluetooth. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym zakresie? Proszę o porady. Mam radio RT3, a te niestety nie ma bluetooth.

Zestaw głośnomówiący bluetooth a nawigacja w telefonie
Rozpoczęte przez
__Robert__
, 14 cze 2015, 14:56
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 czerwca 2015 - 14:56
Napisany 14 czerwca 2015 - 15:11
Używałem wiele razy zwykłej słuchawki bluetooth i nawigacji w Nokii E52. Działało bardzo dobrze, nawet lepiej niż przez głośnik w telefonie, bo nie sposób było przegapić komunikatu. W LG z Androidem też działało.
Napisany 14 czerwca 2015 - 15:17
Napisany 15 czerwca 2015 - 06:44
ja w firmowym aucie mam zestaw nokii CK-100 i jak masz w telefonie odpaloną nawigację to leci sobie radyjko a w momencie gadania nawi radio cichnie i słychać komunikaty nawigacji
Napisany 16 czerwca 2015 - 15:36
http://allegro.pl/sa...5407144706.html
Ten zestaw kupiłem, zobaczymy co to warte jest.
Dzisiaj już przyszedł zestaw, działa bez zarzutu, są komunikaty z nawigacji, a o to mi głównie chodziło. Mogę polecić ten zestaw.Połowę tańszy niż Jabra.
Ten zestaw kupiłem, zobaczymy co to warte jest.
Dzisiaj już przyszedł zestaw, działa bez zarzutu, są komunikaty z nawigacji, a o to mi głównie chodziło. Mogę polecić ten zestaw.Połowę tańszy niż Jabra.
Napisany 16 czerwca 2015 - 19:44
a co z ori nawigacją że nie używasz?
Navi ori jest jak najbardziej sprawna, mam nawet mapy 2014-2015, ale te mapy są jakieś takie nie kompletne, więc korzystam z map google na telefonie, są idealne. A jak już bym chciał jechać gdzieś za granicę to musiałbym wachlować płytkami, a tak mam wszystko w telefonie i nie mam co sie martwić, ot i cała sprawa. Zestaw działa rewelacyjnie, już sprawdziłem dzisiaj jeżdżąc po mieście, jestem zadowolony.