Pomorskie wyjazd na XX zlot Ślesin
Napisany 08 czerwca 2015 - 18:44
- Iwonka + marek_kloss na 100 % jedziemy - zostało tylko ustalić czy od czwartku 24 czy normalnie 25/27 - 09 - 2015
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 08 czerwca 2015 - 18:59
- Iwonka + marek_kloss na 100 % jedziemy - zostało tylko ustalić czy od czwartku 24 czy normalnie 25/27 - 09 - 2015
- Arnixx Też jeszcze nie wie czy od 24 czy 25

Napisany 09 czerwca 2015 - 00:09
jeszcze dużo czasu jest.....
Napisany 09 czerwca 2015 - 18:32
- Iwonka + marek_kloss na 100 % jedziemy - zostało tylko ustalić czy od czwartku czy piątku
- Arnixx Też jeszcze nie wie czy od 24 czy 25

- Dreed ja tam pewnie od czwartku jak da radę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 10 czerwca 2015 - 13:28
Napisany 10 czerwca 2015 - 15:32
ja to się jeszcze zastanowię
![]()
Ja też :hihi:
Napisany 10 czerwca 2015 - 20:42
Napisany 11 czerwca 2015 - 06:36
Ja nie pojadę na owy Zlot Jubileuszowy, ale życzę dobrej zabawy :pociesz:
A klapsa chcesz ???
Jeszcze tyle czasu zostało, że nie ma co pisać, że się nie pojedzie. Zobacz jak nasz rząd z dnia na dzień się rozpada, to nie wiadomo co będzie we wrześniu:oonie: Kononowicz

Napisany 11 czerwca 2015 - 06:53
Monia i Nexus chcą też jechać na ten zlot a przylatują do GD w piątek. Potrzebują transportu z lotniska w Rębiechowie do ośrodka w piątek oraz powrotu do 3-city w niedzielę
Osoby chętne pomóc zapraszam na PW
Napisany 11 czerwca 2015 - 09:36
ja zawsze jestem pełen optymizmuJeszcze tyle czasu zostało, że nie ma co pisać, że się nie pojedzie

ja tam nic takego nie widzęZobacz jak nasz rząd z dnia na dzień się rozpada

jeśli,jesli ,jeśli to digi pwOsoby chętne pomóc zapraszam na PW

Napisany 11 czerwca 2015 - 11:02
na kazdym zlocie to nie mozna byc
nie ma to jak głęboko przemyślana wypowiedz

Napisany 11 czerwca 2015 - 16:12
na kazdym zlocie to nie mozna byc
Nie można właśnie, trzeba

Napisany 14 lipca 2015 - 20:38
Kto jedzie od nas na 100% na XX zlot ?
Niestety z powodu kwasu jaki miał miejsce na forum/klubie rezygnujemy z wyjazdu na ten zlot . Decyzja nasza nie jest podjęta z powodów materialnych .
Jeśli jest ktoś chętny i komu pasuje już zarezerwowany domek nr4 na tym ośrodku zapraszam na PW lub inny komunikator.
Chodzi o samą składkę OZ w kwocie 70 zł.
Napisany 14 lipca 2015 - 20:59
Szerokości
No to bedzie Zlot

Tyle łodemnie
Napisany 15 lipca 2015 - 22:50
Jeśli chodzi o OZ to się dogadamy na pewno