Gdzie jest włącznik świateł cofania w automacie?
Napisany 19 grudnia 2007 - 09:26
poprawiłem temat
Napisany 26 grudnia 2007 - 23:47
Pytanie trzeba było zamieścić w skrzyniach to pewnie wieksze byłoby zainteresowanie i wiecej odpowiedzi
Napisany 27 grudnia 2007 - 01:01
Napisany 25 sierpnia 2010 - 07:24
Napisany 25 sierpnia 2010 - 08:05
jest czujnik przy skrzyni z reszta mam taki automat wykręcony w garażu to zaraz zerknę
czujnik jest ale nie sluzy do wstecznego. wsteczny zalaczany jest z pozycjonera
Napisany 25 sierpnia 2010 - 08:09

Panowie proszę nie śmiecić w temacie i trzymać się wątku

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 25 sierpnia 2010 - 08:12
Beast - Oni już piszą o manualu w tym temacie
![]()
Panowie proszę nie śmiecić w temacie i trzymać się wątku
no gdzie - przeciez Robson OMA pisze ze masz automat w garazu i do tego czujnika sie odnosi
Napisany 08 października 2010 - 17:22
Prosty patent. Pod maską w skrzynce z przekaźnikami jest drugi przekaźnik u góry (środkowy czarny) odpowiedzialny za załaczanie wstecznego ( spróbucie połaczyć brązowy przewód z masą , a swiatła wsteczne się zapalą) Ja zrobiłem to tak : przy pozycjonerze zainstalowałem przekaźnik który połączyłem z lampką podświetlającą pozycję R , gdy lampka się pali przekaźnik się włącza i podaje masę do przekaźnika pod maską.