Witam jestem nowy na tym forum . Mam problem z imo w mojej omedze rozłancza mi zaplon przy odpalaniu. wymienialem baterie w pilocie ale nic nie pomoglo. co robic?? Jak rozlaczyc imo w omedze b 2.0 8v 1998r

imobilajzer
Rozpoczęte przez
ariel19890
, 04 maj 2015, 21:27
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 maja 2015 - 21:27
Napisany 05 maja 2015 - 13:21
Baterie w pilocie w tym roczniku nie maja nic wspólnego z immo bo masz immo transponderowe (jeżeli poprawnie podales rocznik 1998 ).Mam problem z imo w mojej omedze rozłancza mi zaplon przy odpalaniu. wymienialem baterie w pilocie ale nic nie pomoglo
Druga sprawa - jeżeli w momencie rozruchu kontrolka silnika nie mruga jednostajnie to nie masz problemu z immo.
Trzecia rzecz - sprawdzić bledy ECU - instrukcja w sprawdzonych poradach.
A tak z fusow po kawie to mogę wywrozyc albo czujnik walu albo walnieta kostke stacyjki.
Napisany 06 maja 2015 - 10:41
Sprawa wyglada tak rozrusznik kreci za kazdym razem. Ale nie odpala. Jak przyloze pilot do kluczyka to odpala od szczalu.
Napisany 06 maja 2015 - 12:38
Może pestkę immo ktoś przełożył z kluczyka do pilota , jak zachowuje się kontrolka silnika podczas kręcenia wtedy kiedy nie może odpalić??
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 06 maja 2015 - 13:22
Tez tak może być.Może pestkę immo ktoś przełożył z kluczyka do pilota
ariel wrzuc fotke kluczyka...