Komunikat Bremslicht
Napisany 14 grudnia 2007 - 10:54
po pojawieniu sie komunikatu bremslicht wymienilem prawa zarowke stopu na nowa bo sie przepalila i teraz swiatla stopu sie swieca ale dalej pojawia sie czasami ten komunikat przy hamowaniu i jak przestawiam bieg na parking.
help me pozdrawiam
Napisany 14 grudnia 2007 - 11:10
wyczysc dokladnie styki pewnie ktorys gdzies nie laczy.Witam! mam omege B 2.0 16v automat 94 rok
po pojawieniu sie komunikatu bremslicht wymienilem prawa zarowke stopu na nowa bo sie przepalila i teraz swiatla stopu sie swieca ale dalej pojawia sie czasami ten komunikat przy hamowaniu i jak przestawiam bieg na parking.
help me pozdrawiam
Napisany 14 grudnia 2007 - 11:13
Napisany 21 kwietnia 2009 - 05:21
wyczysc dokladnie styki pewnie ktorys gdzies nie laczy.
Kto pyta nie błądzi. Jaka jest różnica między komunikatem BREMSLICHT, a BREMSLICHT PRUFUNG??? Który z nich jest procedurą testową o której pisałeś Beast, a który usterką???
Napisany 21 kwietnia 2009 - 07:52
Kto pyta nie błądzi. Jaka jest różnica między komunikatem BREMSLICHT, a BREMSLICHT PRUFUNG??? Który z nich jest procedurą testową o której pisałeś Beast, a który usterką???
bremslicht prufung to procedura testowa - jak naciszniesz STOP to powinna zgasnac. jesli po nacisnieciu stopu pojawia sie samo bremslicht to sprawdz zarowki
Napisany 21 kwietnia 2009 - 08:17
bremslicht prufung to procedura testowa - jak naciszniesz STOP to powinna zgasnac. jesli po nacisnieciu stopu pojawia sie samo bremslicht to sprawdz zarowki
Dzięki, sprawdze i potem napisze co jest! Poizdrawiam.
Napisany 26 kwietnia 2009 - 11:44
Napisany 27 kwietnia 2009 - 22:10
Dzięki, sprawdze i potem napisze co jest! Poizdrawiam.
Sprawdziłem, wszystko się zgadza, bremslicht świeciło się bo nie łączyła prawa żarówka stopu. ystarczyło że ją poruszyłem i jest ok.
Napisany 09 czerwca 2009 - 12:01
Napisany 09 czerwca 2009 - 12:33
Witam mam pytanie czy napis "bremslicht prufung" swiecia sie zawsze przed odpaleniem i nacisnieciem hamulca ? bo u mnie sie pali i wszystkie żarówki świecą i nie wiem czy tak ma byc...prosze o odp..pozdrawiam wszysktich
tak ma byc - kontrola swiatel hamowania
Napisany 09 czerwca 2009 - 13:32
Wystarczy przeczytać 6 post w tym temacie i wszystko wiadomoWitam mam pytanie czy napis "bremslicht prufung" swiecia sie zawsze przed odpaleniem i nacisnieciem hamulca ? bo u mnie sie pali i wszystkie żarówki świecą i nie wiem czy tak ma byc...prosze o odp..pozdrawiam wszysktich