Problem prawny .
Napisany 18 lutego 2015 - 11:50
Bardzo proszę o pomoc może ktoś jest z tamtych okolic i jest w stanie mi pomóc.
Za wszelkie błędy ortograficzne które mogły się wkraść przepraszam jak i za błędne ulokowanie tematu.
Za pomoc z góry dziękuje.
Napisany 18 lutego 2015 - 17:48
a nie prosciej do niego list wyslac,badz pojechac,skoro masz dane z dowodu, w czym ty masz problem??Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum. Moje pytanie brzmi jak mam dojść do osoby która widnieje na dowodzie rejestracyjnym, kupiłem auto a przy kupnie nie zauważyłem że brakuje jednaj umowy właśnie od tej osoby. Wiem że to moja wina ze nie dopilnowałem tego ale teraz chce to wyjaśnić. Myślę że omega była tutaj na forum gdyż ma naklejkę clubu omegi dlatego też proszę o pomoc w odnalezieniu poprzedniego właściciela. Wiem tyle z dowodu że poprzedni właściciel widniejący na dowodzie mieszka(ł) w miejscowości Wyry koło Mikołowa. Auto wygląda tak http://olx.pl/oferta...html#608f67cf9a
Bardzo proszę o pomoc może ktoś jest z tamtych okolic i jest w stanie mi pomóc.
Za wszelkie błędy ortograficzne które mogły się wkraść przepraszam jak i za błędne ulokowanie tematu.
Za pomoc z góry dziękuje.
Napisany 20 lutego 2015 - 20:07
Cos masz problem ze znalezieniem własciciela??
Znowu student

Wydział komunikacji!!nie tramwaje,autobusy, tylko tam gdzie rejestrujesz samochód.Przedstaw problem i ise dowiesz.Miejska komenda Policji tez ci pomoże,bynajmniej mi pomogli dla przykładu bez problemu(osobista uroda pomaga).
Napisany 24 lutego 2015 - 19:49