Co sądzicie o tym Panu - Zbigniew Stonoga
Napisany 09 grudnia 2014 - 16:57
Co o tym sądzicie ???? o jego postawie i zamiarach . Czy to nadzieja dla naszego kraju ???? ma zamiar kandydować na prezydenta w przyszłości
Poniżej zamieszczam link do kilku filmów jest tego sporo .
http://www.youtube.com/watch?v=ymzlUBq47zg
http://www.youtube.com/watch?v=4Q63vJmKcCM
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 09 grudnia 2014 - 17:01
Misiek, czy Ty się dobrze czujesz ??Czy to nadzieja dla naszego kraju ma zamiar kandydować na prezydenta w przyszłości
Napisany 09 grudnia 2014 - 17:04
Misiek, czy Ty się dobrze czujesz ??
Widzę że jesteś na straży

Napisany 09 grudnia 2014 - 17:24
Jak dla mnie ? Wykorzystuje popularność zdobytą w necie. Gwiazdorzy i tyle. To jest biznesmen. On niczego nie robi bez zysku dla siebie
ooo tutaj jego kolejny filmik
czym on chciał zdenerwować policje ? nie rozumiem... dla mnie idiota. Dostał by się do władzy, robiłby tak samo jak obecni. Aby do swojego koryta
Napisany 09 grudnia 2014 - 17:41
Też i o tym myślę ale to gwiazdorzenie jest na krawędzi .Wykorzystuje popularność zdobytą w necie. Gwiazdorzy i tyle. To jest biznesmen. On niczego nie robi bez zysku dla siebie
Wiem o czym mówisz i że dla biznesmena taki rozgłos to tylko pieniądze bo i popularność .
Napisałem też o tym bo klub mamy ogólnopolski może ktoś zna jego , jego znajomych , znajomych znajomego i może coś bliżej powiedzieć.
No to rzeczywiście dno , chyba jego najgorszy filmik jaki widziałem .czym on chciał zdenerwować policje ?
A czy ktoś wie czy np najął te 10 osób do śledzenia policji co tak się zarzekał i zbierał CV ????
Napisany 09 grudnia 2014 - 18:57
Podobno "zamknął" kilku prokuratorów.. - udowodnił im łapówkarstwo..
US zamknął jego salon Fiata.. tzn. nie wypłacił mu kilku ładnych złotych i chyba dalej o to walczy...
Popieram go za jedno.. za wiedzę jaką posiada.. za znajomość prawa... i za to, że coś robi...
Na FB ma poparcie dużego grona społeczeństwa...
Mówi co myśli..
Jego metody nie są może zbyt ludzkie.. tzn. nie każdy by się na to odważył.. ale z drugiej strony mu się nie dziwię..
Wytyka błędy policji... robi to w taki sposób aby trafiło to do jak największego grona społeczeństwa..
Być może wie więcej niż przeciętny Polak...
Zobaczymy co czas pokaże...
Jest zdeterminowany więc niech działa...
Bo niektóre interwencje stróżów prawa są naprawdę karygodne..
Do tego podobno spędził dużo czasu w więzieniu za niewinność...

ZWYKŁY KLUBOWICZ
Napisany 09 grudnia 2014 - 20:27

Alley nie omijaj automatu cenozorującego... wstawisz emotkę też wiadomo o co chodzi. /Benuś
Napisany 10 grudnia 2014 - 22:40
No postać ciekawa dziś dokładnie oglądałem ten film jak ktoś ma dwie godzinki czasu poleca.
Aż się nie chce wierzyć że z tego co on mówi nie ma afery na cąły kraj ..