Opinie o renault grand scenic benzyna
Napisany 17 listopada 2014 - 17:11

Napisany 17 listopada 2014 - 17:36
Napisany 17 listopada 2014 - 17:40
Kolega miał Premacy i sobie chwalił. O Renault mam jak najgorsze zdanie, wolałbym szukać Xsarę Picasso.
No wiem ,że renault przez tą lagunę ma zrytą opinię ,ale w środku mi się podoba xsara picasso też daje radę tylko ciut większy bagażnik potrzebuję.
Napisany 17 listopada 2014 - 18:00
AA, sorry. Chodziło mi o Scenica, chociaż dla mnie wszystkie produkty Renault są żałosne. W pracy mam Mastera 2012 i jest to jedna wielka porażka. Nie chciałbym go za darmo, jedna wielka tandeta.
Napisany 17 listopada 2014 - 19:16
Nie tylko przez Lagunę, miałem okazję jeździć kilka razy GS, wujek miał też i wiem, że będę omijał z daleka. A może S-Max? W środku wygląda fajnie.
AA, sorry. Chodziło mi o Scenica, chociaż dla mnie wszystkie produkty Renault są żałosne. W pracy mam Mastera 2012 i jest to jedna wielka porażka. Nie chciałbym go za darmo, jedna wielka tandeta.
Heee s-max jest piękny ,ale cena!
Napisany 17 listopada 2014 - 20:52
szukaj mazdy albo zafiry
Napisany 17 listopada 2014 - 21:58
Francuskie to tylko wino i....

Premacy dość trwałe silniki, ale dość często gniją i nie są najlepszej jakości to auta.
Najlepiej Zafira II świetne auto, ale i 1 generacja jest pod każdym względem ok,
Napisany 17 listopada 2014 - 22:07
Najrozsądniejszym autem jest Zafira z takich mniejszych vanów. To naprawdę świetne auto, tanie jak barszcz w utrzymaniu i bezawaryjne. Tylko omijaj diesle szerokim łukiem!! Wyposażenie słabe w Zafirze?! Ma wszystko co niezbędne:wspomaganie,ABS,elektrykę szyb i lusterek, świateł, klimatyzację,7 foteli, miejsca full...
Francuskie to tylko wino i....auta to porażka.
Premacy dość trwałe silniki, ale dość często gniją i nie są najlepszej jakości to auta.
Najlepiej Zafira II świetne auto, ale i 1 generacja jest pod każdym względem ok,
No tak właśnie wszystko się skłania chyba ku temu ,że zafirka wygra.jednak ten bagażnik jest idealny dla mnie .Nie nie diesel odpada tylko ben.i chyba najrozsądniejsza to 1.8 125 kucy.
Napisany 17 listopada 2014 - 22:10

Napisany 18 listopada 2014 - 01:04
Jedyne co potrafi przysporzyc klopotow, to hamulec reczny.
Reszta dziala. Na budziku zbliza sie 300 tys i tylko eksploatacyjne sprawy (pomijajac reczny). W rodzinie od 6 lat. Zreszta to juz moja 5 renowka i jakos nie narzekam na renaulty.
O omegach tez kraza opinie, jakie to zle auta sa.
smartniete tapfonem