Siema mam problem Mam do napisania prace semestralna z BHP Wybralem temat "Sporzadz instrukcje BHP na dowolnie wybranym stanowisku pracy" bo zdaje sie mi ze bedzie najlatwiejszy i mozecie mi w tym temacie pomoc ;-)
Mianowicie czy ktos moze zajsc do bhp-owca czy gdziekolwiek gdzie taka instrukcja sie znajduje i porobic zdjecia oraz wrzucic tu albo na mojego maila lub PM ?? Lub ktos zajmuje sie BHP na codzien i moze pomoc ?? Zawod jest dowolny , moze byc piekarz, masarz , mechanik , tokarz itd.
Bede wdzieczny za pomoc <ok>
POZDRAWIAM

Praca Semestralna BHP
Rozpoczęte przez
Kenorek
, 11 lis 2014, 13:32
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 listopada 2014 - 13:32
Napisany 11 listopada 2014 - 13:35
jesli Ci sie nie pali to moge Ci zrobic fotki instrukcji bhp przy obsludze tokarki sterowanej numerycznie CNC
Napisany 11 listopada 2014 - 18:47
Dostales bana na google'a?zdaje sie mi ze bedzie najlatwiejszy i mozecie mi w tym temacie pomoc
P.S. Miałem napisac co innego ale zaraz by się odezwal tlum obroncow uciśnionych ze się czepiam.
Napisany 11 listopada 2014 - 18:52
Ja Cie popieram w ciemno :ok:P.S. Miałem napisac co innego ale zaraz by się odezwal tlum obroncow uciśnionych ze się czepiam.
Napisany 11 listopada 2014 - 18:55
No to cóż by rzec, książeczki, google i jedziesz z pisaniem. Ja wiem, że najlepiej to każdy by chciał na gotowe, ale bez przesady. Co trudnego jest w sporządzeniu instrukcji stanowiskowej.mam problem Mam do napisania prace semestralna z BHP
A już nie wspomnę, jaki problem jest ściągnąć z neta gotowca instrukcji.

Jak się nasłucham czasem od żony (wykładowca), co studenci wyrabiają żeby tylko zaliczyć semestr to mi ręce opadają. Ale to co napisałeś to już z lekka przesada. Poprosiłeś publicznie o podanie gotowca do pracy...