Poznam
Napisany 08 września 2014 - 15:57

Napisany 08 września 2014 - 16:09

Na forum motoryzacyjnym to raczej prędzej jakiegoś pana do miłych rozmów poznasz.... ale nie wiem czy o to Ci chodzi

Napisany 08 września 2014 - 16:21
To ja przy pracyPo krotce:) poznam mila kolezankie do wspolnych rozmow

Chętnie się zapoznam :yes:
Napisany 08 września 2014 - 18:22

Napisany 08 września 2014 - 18:36
Immo to musimy się umówić
Powiem Ci, że gdybym Immo nie widział już wcześniej to sam bym się napalił na te wspólne rozmowy

a tak to jedynym moim marzeniem jest napić się z nim wódki

Napisany 08 września 2014 - 18:49
Powiem Ci, że gdybym Immo nie widział już wcześniej to sam bym się napalił na te wspólne rozmowy
a tak to jedynym moim marzeniem jest napić się z nim wódki
Ja Cię widziałem już... ileś tam razy. Ale jak pijesz wódkę to nie wiem czy ktoś widział na tym forum :hmmm:
Napisany 08 września 2014 - 19:23
jak pijasz jakieś wynalazki po których ślepniesz to ja nie wiemJa Cię widziałem już... ileś tam razy. Ale jak pijesz wódkę to nie wiem czy ktoś widział na tym forum

Nie mniej jednak więcej osób widziało A10 pijącego wódkę, niż ty Ciebie na ludzi widziało na zlotach

Napisany 08 września 2014 - 19:34
Ale jak pijesz wódkę to nie wiem czy ktoś widział na tym forum
ja widziałem , nawet mu polewałem

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 08 września 2014 - 19:37
a później go przykryłeś kocykiem... tfuuu kołderką.... tfuu wiesz o co kamanja widziałem , nawet mu polewałem

Napisany 08 września 2014 - 19:39
a później go przykryłeś kocykiem...
wyczuwam nutę zazdrości

a autor tematu szuka materiału na żonę i mechanika jednocześnie , takie dwa w jednym , przyjemne z pożytecznym

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 08 września 2014 - 19:43
nic z tych rzeczy :nu_nu: ja z nim tylko :w_morde: pijamwyczuwam nutę zazdrości

Napisany 08 września 2014 - 19:44
Nie mniej jednak więcej osób widziało A10 pijącego wódkę, niż ty Ciebie na ludzi widziało na zlotach
![]()
Polemizowałbym

Ale jak kolejny dzień pijesz do mnie, broniąc kolegę, to nie wdaję się w dalszą dyskusję :pokoj:

Napisany 08 września 2014 - 19:48
To po co zaczepiasz ?? Zaproś go na flachę i wyjaśnijcie sobie dolegliwości jakie wPolemizowałbym
Ale jak kolejny dzień pijesz do mnie, broniąc kolegę, to nie wdaję się w dalszą dyskusję :pokoj:

Napisany 08 września 2014 - 19:51
Wszedzie tak??
Temat-poznam
Weśta to przeczyszta o tym kto pije i ile

G mnie to opchodzi nie piszonc przez b
Jak kazdy post o byle gownie mozna nawinac temat to sie juz wole nie wypowiadac.