Spocisz wrzesniowy
Rozpoczęte przez
Cybson
, 24 sie 2014, 17:13
59 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 sierpnia 2014 - 17:13
Witam.
Czy wyraziłby ktoś chęć na jakiś spot.
Czekam na jakieś ciekawe propozycje co do miejsca spota.
Czy wyraziłby ktoś chęć na jakiś spot.
Czekam na jakieś ciekawe propozycje co do miejsca spota.
Napisany 24 sierpnia 2014 - 20:56
Witam;) polecam którąś niedzielę "po dziesiątym":D a miejsce starsi forumowicze niech cos proponują.
Lukaszbia może parking przy stadionie? widziałem zdjęcia z Vaga miejscówka może być spoko;)
Lukaszbia może parking przy stadionie? widziałem zdjęcia z Vaga miejscówka może być spoko;)
Napisany 24 sierpnia 2014 - 22:16
na krywlanach choć coś ciekawego się dzieje a tam co nuda jak przyjadą tylko ze 4 omy. Tym razem postaram sie być chyba ze termin będzie nie dobry
Napisany 25 sierpnia 2014 - 11:42
szczerze mi również pasują Krywlany bo czasami komuś Chłodnica wybuchnie czy cos;)
Napisany 25 sierpnia 2014 - 18:41
Panowie nie ma co wybrzydzac że krywlany złe...tak jak przedmowca powiedział na krywlany chociaż coś się dzieje:-) czasami coś podkusi żeby wyciąć jakiegoś baczka aż odma olej zassie (nie którzy wiedzą o co mi chodzi)
panowie ustawiamy się na wrzesień
Wiesz bronekc6 mojemu koledze padło 3.2 spokojnie jeździł,automat..korba wyszła na spacer,auto idzie na sprzedaż.Zawiódł się na v-ce a miał w planie dmuchawke wkładać...Dawcą była vectra 2006 rok

Wiesz bronekc6 mojemu koledze padło 3.2 spokojnie jeździł,automat..korba wyszła na spacer,auto idzie na sprzedaż.Zawiódł się na v-ce a miał w planie dmuchawke wkładać...Dawcą była vectra 2006 rok
Napisany 25 sierpnia 2014 - 19:53
ty no ja jak narazie jestem zadowolony jak tak dalej będzie na wiosne pewno wjedzie jakis garett lub holset. Z korbami jak z babami niby wszystko pięknie ładnie ale chwila nie uwagi i wszystko sie konczy
Napisany 02 września 2014 - 19:15
majstry, to jakąś datę spota trzeba by było ustalać pomału, dla mnie pasuje każda niedziela miesiąca inne dni raczej odpadają ze względu na prace
Guest_Begemot_*
Napisany 03 września 2014 - 22:11
Jeśli chodzi o mnie to skłaniał bym się tak jak Bronek zaproponował żeby za tydzień..
Napisany 04 września 2014 - 14:56
Begemot spot przed dziesiątym:D oj to ja bym odpadł
przychylam się do propozycji Bronka

Guest_Begemot_*
Napisany 04 września 2014 - 18:17
jak już wcześniej wspomniałem dla mnie pasi:looz:
w ta niedzielę u mnie w monkach mamy festyn z okazji naszego starego święta ziemniaka na który chce się wybrać
w ta niedzielę u mnie w monkach mamy festyn z okazji naszego starego święta ziemniaka na który chce się wybrać
Napisany 04 września 2014 - 21:17
ja za ten czas wyrobie się z robotami i pierwsza wolna niedziela od 6 tygodni
Napisany 09 września 2014 - 07:41
moze na parkingu jak zawsze i przejazd ?? około godziny 13-14