witajcie, napisze tutaj poniewaz nie wiem gdzie moglbym to zrobic, chodzi mi o taka rzecz: przyjezdzam do faceta/facetki ktory oglada moja omege tzn silnik glownie mi o niego chodzi, co jest z nim nie tak czy akurat powinien tak a nie inaczej chodzic? jakiegos majstra ktory posprawdza mi parametry silnika przeplywki pompe itd itp, chce zrobic mechanicznie to co sie da i to co nie bedzie przewyzszac wartosci omegi mojej. poszukiwalbym takigo kogos w promieniu 50km ode mnie mianowice mieszkam na dolnymslasku w Polkowicach, niestety tu nie moge nikogo takiego znalezc poleconego kazdy to cwaniak i nie wie o co chodzi
prosilbym o pomoc

Poszukuję mechanika z dolnośląskiego
Rozpoczęte przez
damiankox
, 29 kwi 2014, 19:38
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 kwietnia 2014 - 19:38
Napisany 29 kwietnia 2014 - 20:12
ale ty chcesz kupic omege,czy twoja omege ma ktos obadac,bo jakos nijak to jest napisane
Napisany 29 kwietnia 2014 - 20:19
Obadać, naprawić, ewentualnie kupić... ot, tak po koleżeńsku

Napisany 29 kwietnia 2014 - 20:53
nie po prostu mam swoja omege juz kupiona i chce zeby ktos sie jej podjal do sprawdzenia co jej dolega 
w istocie denerwuje mnie gadanie ojca ze nie dbam o nia, wkoncu to po nim jest no nie ? to ktos wczesniej chyba nic z nia nie robia hah
i nie po kolezensku ale za pieniadze

w istocie denerwuje mnie gadanie ojca ze nie dbam o nia, wkoncu to po nim jest no nie ? to ktos wczesniej chyba nic z nia nie robia hah
i nie po kolezensku ale za pieniadze

Napisany 29 kwietnia 2014 - 21:43
Czy coś się dzieje z silnikiem, źle pracuje, błędy Ci wywala czy szukasz po prostu mechanika na przyszłość gdyby coś nie tak było ??
Napisany 29 kwietnia 2014 - 22:30
mechanika na przyszlosc tez, kogos kto ogarnie to. np wywalil check sprawdzalem a to tempomat... hmm ogolnie silnik wydaje mi sie zbyt mulwaty jakis niedobor pradu troche oleju rzyga i nie mam do kogo jego zaprowadzic zeby mi sprawdzic to co chce
Napisany 29 kwietnia 2014 - 22:40
Jeżeli chodzi o tytuł tematu to myślałem, że tutaj tworzy się jakieś zgrupowanie osób, które chcą kupić omę i mają zamiar się wybrać za gromanice. Jak widać nie o to chodziło. W sumie pomysł nie byłby głupi.
Napisany 29 kwietnia 2014 - 23:01
hehe, nie wiedzialem gdzie to wpisac pomyslalem ze tutaj bedzie odpowiednio, moze ktos z dolnego slaska sie wypowie tylko warsztat we wroclawiu troche za daleko 100km ode mnie niestety