Dlaczego????
Napisany 14 listopada 2007 - 14:50
Napisany 14 listopada 2007 - 15:02
Niektore sedany maja np. mondeo sedan ma w niektorych wersjach i wyglada beznadziejnie z ta wycieaczka.Dlaczego wszystkie samochody typu sedan nie posiadają na tylnej szybie wycieraczek a samochody typu hatchback i kombi mają z tyłu wycieraczkę.
Miales kiedys kombi ??? Tam sie dopiero brudzi szyba. W sedanie tylna wycieraczka nie jest do niczego potrzebna i tylko szpeci wyglad auta.Przecież to właśnie samochodom typu sedan jest bardziej potrzebna wycieraczka gdyż szyba bardziej leży i jest narażano na więcej zabrudzeń, deszczu itp. niż inne typy. Proszę o odpowiedź.
Napisany 14 listopada 2007 - 15:04
tak samo można sie zapytać dlaczego auta maja 4 koła jak dało by radę jeździć na 3 ...
Napisany 14 listopada 2007 - 15:20
Dlaczego wszystkie samochody typu sedan nie posiadają na tylnej szybie wycieraczek
A czy jest to dla Ciebie jakimś problemem?
Jesteś w stanie sobie wyobrazic Omege sedan z wycieraczką na tylnej szybie , jak tak to masz odpowieć na swoje pytanie (wyglądała by okropnie ).
Napisany 14 listopada 2007 - 15:25

Napisany 14 listopada 2007 - 15:32
Napisany 14 listopada 2007 - 15:47

Napisany 14 listopada 2007 - 16:58
uznaje to jako komplement

dzieki
ps.mam sedana heehhe

Napisany 14 listopada 2007 - 17:32
Skoro sedan to reprezentacyjne auto dla gościa z teczką to sie z tym zgodzę.
Za to caravan to reprezentacyjne auto dla gościa z teczką, który po pracy z kolegami może skoczyc na grilla za miasto, albo w wakacje z dziecmi na eskapadę i nie musi słuchać żony że nie wzięła jakiejś sukienki czy czegos tam bo do auta nie weszło.
Poza tym my w caravanach mamy tylna wycieraczkę

Napisany 14 listopada 2007 - 18:24

Ja tam mogę i zamurować tylną szybę :razz:
Mam przyciemnioną i roleta zawsze zaciągnięta

Wystarczają mi w zupełności lusterka boczne...