więc tak gdzieś mi się coś porobiło bo nie świeci mi wsteczny BFL kombi. szukałem po bezpiecznikach ale wszystkie są ok, nie mam dostępu do kanału więc nie wiem jak wygląda sprawa przy czujniku w skrzyni.
zajrzałem więc do tylnych lamp i tam patrząc od tyłu na auto to przy lewej lampie znalazłem kostkę z trzema kablami czerwony, żółty i brązowy. kostka leży sobie luzem i nie jest do niczego podłączony. szperając tam dalej znalazłem jeszcze dwa luźne kabelki kolor pomarańczowy i chyba brązowy.
w tym schowku po lewej stronie wożę trójkąt itp. i tak sobie pomyślałem że może coś mi się zachaczyło i się rozpięło ale teraz gdzie co podpiąć?? i czy to w ogóle mże mieć jakiś związek ze światłami wstecznego??
a może ktoś ma jakiś schemat jak tam przy tylnych lampach powinno być to wszystko połączone?

[OB & OBFL] luźne kable przy tylnych lampach kombi
Rozpoczęte przez
manyVU
, 11 lut 2014, 20:04
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 lutego 2014 - 20:04
Napisany 11 lutego 2014 - 21:02
zasilanie lamp masz na wiązce która się kończy wtyczką i wchodzi w panel. jeżeli przy lampie nie brakuje kabla to nie powinno to być przyczyną. ewentualnie sprawdź w którym momencie pojawia się tam prąd
Napisany 11 lutego 2014 - 21:21
możliwe ze znalazłeś wiązkę do zestawu audio bose (po lewej jest w tym miejscu głośnik niskotonowy)
bylo milo ale sie i to skonczylo