[OB & OBFL] wymiana rurki od egr
Rozpoczęte przez
dawano
, 21 sty 2014, 13:40
8 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 stycznia 2014 - 13:40
witam. przeszukujac fora nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie, albo zle szukam:(
Mam luzna nakretke z rurki biegnacej do kolektora wydechowego, leca z niej spaliny. nie wiem jak tak sie dostac aby ja przykrecic. moze ktos to przerabial? co morze sie dziac przez ta nieszczelnosc? auto mi jakos nie ciagnie w poczatkowej fazie i czasem sie dusi. bledow brak
Mam luzna nakretke z rurki biegnacej do kolektora wydechowego, leca z niej spaliny. nie wiem jak tak sie dostac aby ja przykrecic. moze ktos to przerabial? co morze sie dziac przez ta nieszczelnosc? auto mi jakos nie ciagnie w poczatkowej fazie i czasem sie dusi. bledow brak
Napisany 21 stycznia 2014 - 14:19
witam. przeszukujac fora nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie, albo zle szukam:(
płaski klucz 24, dostęp jest do tego nawet całkiem dobry.
Napisany 21 stycznia 2014 - 15:57
chyba ciezko tam z dostepem. mozr to powodowac moje usterki w klusce?
Napisany 22 stycznia 2014 - 08:58
Masz nieszczelność przed sondą więc jak najbardziej może.
Napisany 22 stycznia 2014 - 17:48
dzieki. moze to zwiekrzyc spalanie gazu? jak robilem za 50zl okolo 140km to dzis 80km