[OB & OBFL] RCA w NCDC 2015 Czy to Możliwe i Warte ryzyka
Napisany 12 grudnia 2013 - 20:30
Z racji tego że bardzo Lubie Oryginalny wygląd samochodu wewnątrz chciałbym pozostać przy Seryjnym Radio w Mojej Omedze szperając w Sieci znalazłem Typa który dorabia RCA do Wszelakich Radii II Din Opla usługa Kosztuje 60 zł +-. Tylko Pytanie bo na forum CA ciężko było o odpowiedz. Spotkał się ktoś z Takim czymś i czy Po Spięciu tego z Wzmacniaczem i Poźniej Skrzynią (bo taki byłby Cel Operacji) radio się Mi nie wysmarzy ?
Napisany 12 grudnia 2013 - 20:40

U niego gra przedni zestaw pod wzmacniaczem i skrzynia
Napisany 13 grudnia 2013 - 02:56
Siemanko.
Z racji tego że bardzo Lubie Oryginalny wygląd samochodu wewnątrz chciałbym pozostać przy Seryjnym Radio w Mojej Omedze szperając w Sieci znalazłem Typa który dorabia RCA do Wszelakich Radii II Din Opla usługa Kosztuje 60 zł +-. Tylko Pytanie bo na forum CA ciężko było o odpowiedz. Spotkał się ktoś z Takim czymś i czy Po Spięciu tego z Wzmacniaczem i Poźniej Skrzynią (bo taki byłby Cel Operacji) radio się Mi nie wysmarzy ?
Jeśli piszesz o gościu z serwisu aukcyjnego z Katowic to byłem u niego aby mi zrobił wejście audio in w NCDC 2013 i dał d*py. Podjechałem do niego, wyjąłem radio i dałem mu do zrobienia. Przyszedł podłączył i nic. Wziął ponownie (chyba ze 4 razy przychodził i sprawdzał w samochodzie) i nadal to samo. Spieszyło mi się bo akurat tego dnia wyjeżdżałem na wakacje i do tej pory nie mam zrobionego

Napisany 13 grudnia 2013 - 06:10
ale Ty piszesz o Line-in a koledze DESUS chodzi o line-out (wyjście na wzmacniacz).Jeśli piszesz o gościu z serwisu aukcyjnego z Katowic to byłem u niego aby mi zrobił wejście audio in w NCDC 2013 i dał d*py. Podjechałem do niego, wyjąłem radio i dałem mu do zrobienia. Przyszedł podłączył i nic. Wziął ponownie (chyba ze 4 razy przychodził i sprawdzał w samochodzie) i nadal to samo. Spieszyło mi się bo akurat tego dnia wyjeżdżałem na wakacje i do tej pory nie mam zrobionego
A przydało by się takie wejście i nikt nie umie mi zrobić
Napisany 13 grudnia 2013 - 08:59
ale Ty piszesz o Line-in a koledze DESUS chodzi o line-out (wyjście na wzmacniacz).
Wiem, chciałem tylko opinie o usługodawcy wyrazić bo on ma wlasnie i jedno i drugie, i w takiej wlasnie cenie. Pisał na aukcji ze przerabia NCDC a moje widział pierwszy raz w życiu...
Napisany 13 grudnia 2013 - 09:50
Pisał na aukcji ze przerabia NCDC a moje widział pierwszy raz w życiu...

no to niezły przekręt...

Napisany 13 grudnia 2013 - 12:09