Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

[OB & OBFL] RCA w NCDC 2015 Czy to Możliwe i Warte ryzyka

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   DESUS

DESUS
  • 15 postów

Napisany 12 grudnia 2013 - 20:30

Siemanko.
Z racji tego że bardzo Lubie Oryginalny wygląd samochodu wewnątrz chciałbym pozostać przy Seryjnym Radio w Mojej Omedze szperając w Sieci znalazłem Typa który dorabia RCA do Wszelakich Radii II Din Opla usługa Kosztuje 60 zł +-. Tylko Pytanie bo na forum CA ciężko było o odpowiedz. Spotkał się ktoś z Takim czymś i czy Po Spięciu tego z Wzmacniaczem i Poźniej Skrzynią (bo taki byłby Cel Operacji) radio się Mi nie wysmarzy ?

#2 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 12 grudnia 2013 - 20:40

Robiłem to na kilku radiach, między innymi na ncdc2013 u Adama10, zabieg zwieńczony sukcesem :ok: Gra jak głupie :D

U niego gra przedni zestaw pod wzmacniaczem i skrzynia

#3 OFFLINE   seba03

seba03
  • 800 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 13 grudnia 2013 - 02:56

Siemanko.
Z racji tego że bardzo Lubie Oryginalny wygląd samochodu wewnątrz chciałbym pozostać przy Seryjnym Radio w Mojej Omedze szperając w Sieci znalazłem Typa który dorabia RCA do Wszelakich Radii II Din Opla usługa Kosztuje 60 zł +-. Tylko Pytanie bo na forum CA ciężko było o odpowiedz. Spotkał się ktoś z Takim czymś i czy Po Spięciu tego z Wzmacniaczem i Poźniej Skrzynią (bo taki byłby Cel Operacji) radio się Mi nie wysmarzy ?

Jeśli piszesz o gościu z serwisu aukcyjnego z Katowic to byłem u niego aby mi zrobił wejście audio in w NCDC 2013 i dał d*py. Podjechałem do niego, wyjąłem radio i dałem mu do zrobienia. Przyszedł podłączył i nic. Wziął ponownie (chyba ze 4 razy przychodził i sprawdzał w samochodzie) i nadal to samo. Spieszyło mi się bo akurat tego dnia wyjeżdżałem na wakacje i do tej pory nie mam zrobionego :p A przydało by się takie wejście i nikt nie umie mi zrobić :p

#4 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

• 7 326 postów

Napisany 13 grudnia 2013 - 06:10

Jeśli piszesz o gościu z serwisu aukcyjnego z Katowic to byłem u niego aby mi zrobił wejście audio in w NCDC 2013 i dał d*py. Podjechałem do niego, wyjąłem radio i dałem mu do zrobienia. Przyszedł podłączył i nic. Wziął ponownie (chyba ze 4 razy przychodził i sprawdzał w samochodzie) i nadal to samo. Spieszyło mi się bo akurat tego dnia wyjeżdżałem na wakacje i do tej pory nie mam zrobionego :p A przydało by się takie wejście i nikt nie umie mi zrobić :p

ale Ty piszesz o Line-in a koledze DESUS chodzi o line-out (wyjście na wzmacniacz).

#5 OFFLINE   seba03

seba03
  • 800 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 13 grudnia 2013 - 08:59

ale Ty piszesz o Line-in a koledze DESUS chodzi o line-out (wyjście na wzmacniacz).

Wiem, chciałem tylko opinie o usługodawcy wyrazić bo on ma wlasnie i jedno i drugie, i w takiej wlasnie cenie. Pisał na aukcji ze przerabia NCDC a moje widział pierwszy raz w życiu...

#6 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

• 7 326 postów

Napisany 13 grudnia 2013 - 09:50

Pisał na aukcji ze przerabia NCDC a moje widział pierwszy raz w życiu...

:o

no to niezły przekręt... :masakra:

#7 OFFLINE   DESUS

DESUS
  • 15 postów

Napisany 13 grudnia 2013 - 12:09

Gość z Centralnej polski Jest i Pisałem do niego mówił ze robił głównie Radia Navi 90 (czyjakoś tak) ale NCDC też miał i robił wiec się nie boi - nawet daje gwarancje na usługę ale wolałem się zapytać zanim podejmę akcję bo spier..Ć radio to każdy Głupi potrafi a chwilowo nie było by mnie stać na zakup nowego albo inaczej wole te kase ulokować w inne aktywa ;)