Jest to mój pierwszy post więc nie wiem czy dobrze zaczynam.
Mój problem wygląda następująco:
W zeszłym tygodni wymieniałem(znaczy się w warsztacie mi wymieniali-sklep z częściami razem z serwisem ) piastę koła przedniego prawa strona(zakupiona piast firmy SKF), przy tym wymieniany był jeszcze sworzeń zwrotnicy i płyn hamulcowy. Po odbiorze samochodu od "mechanika" wracając do domu przy hamowaniu strasznie bije przód(odczucie jak by były krzywe tarcze). Zaznaczam, że przed odstawieniem do "mechanika" nie miałem żadnych problemów z hamulcami i biciem podczas hamowania.
Powrót do mechanika krótkie streszczenie sytuacji po czym on na to, że tarcze do wymiany bo nie są w najlepszym stanie(krzywe i to jest powodem picia). Dobra ok zgodziłem się na wymianę bo i tak miałem to w planach.
Zamówiłem tarcze TRW. Na drugi dzień powrót do warsztatu i wymiana tarcz wraz z klockami tej samej firmy. Przychodzę po pracy żeby odebrać autko, a panowie mi mówią, że dalej bije podczas hamowania. Ich wytłumaczeniem było to że nowa tarcza jest krzywa. Dobra zamówiliśmy kolejne tarcze tym razem firmy BREMBO bo bali się, ze będzie całą partia TRW wadliwa. Kolejny dzień: idę po autko, a panowie mi mówią, że pojechali przetoczyć moje stare tarcze żeby sprawdzić czy będzie dobrze (to już daje do myślenia czemu od razu nie zakładali nowych tarcz). Po założeniu starych przetoczonych tarcz dalej to samo. Wniosek: dali ciała i nie wiedzą jak to poprawić

PROSZĘ WAS jak coś wam do głowy przychodzi co mogli schrzanić proszę o odpowiedź