Spot odbędzie się w ostatnią niedzielę miesiąca o godzinie 14;00 na parkingu wielo poziomowym Tesco poziom granatowy i na miejscu ustalimy gdzie się z stamtąd udamy,dla niektórych ta miejscówka jest już znana a i dla nowych będzie łatwa do znalezienia.

Spot 28.07.2013
Rozpoczęte przez
Max
, 14 lip 2013, 23:17
10 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 lipiec 2013 - 18:49
A nie lepiej na parkingu koło kadzielni ?? A nie na Tesco gdzie zawsze brak miejsc i pchac sie w miasto.
Napisany 19 lipiec 2013 - 15:08
To zamiast pchać się na kadzielnie lepiej pojechać na Lidla na piekoszowską , to jak będzie taka frekfęcja jak ostatnio, czyli 2 samochody to przynajmniej sobie zakupy zrobie
To robimy na piekoszowskiej o 14:00

To robimy na piekoszowskiej o 14:00
[SIGPIC][/SIGPIC]
Napisany 19 lipiec 2013 - 21:45
To jak chcesz frekwencje to pisz sms-y lub na FB bo rzadko kto tu zaglada. Duzo os o tym spocie nawet nie wiedziało ze jest

Napisany 22 lipiec 2013 - 16:00
A może ruszycie dupska z tego miasta i zrobimy spota w Skarżysku na Rejowie, jest tam muzeum wojska Polskiego, dzieciaki będą miały frajdę, my zrobimy grilla? Będzie mniej więcej tak po środku to i ja bym się skusił

Napisany 23 lipiec 2013 - 07:47
Maximus powtórke robimy??????
Max jak pchac sie na kadzielnie???? ja musze sie pchac na piekoszowska.....
wam moze lepiej bo macie pod nosem:D ja nawet nie wiem gdzie jest lidl na piekoszowskiej hahahaha:D
a tak ogolnie to ja odpadam w niedziele jade z moja psica na wystawe akurat.
Max jak pchac sie na kadzielnie???? ja musze sie pchac na piekoszowska.....

wam moze lepiej bo macie pod nosem:D ja nawet nie wiem gdzie jest lidl na piekoszowskiej hahahaha:D
a tak ogolnie to ja odpadam w niedziele jade z moja psica na wystawe akurat.

Napisany 27 lipiec 2013 - 13:03
Ja tez niestety odpadam bo Kamili musze towarzyszyc w trasie z psiakiem zeby jej sie nie nudziło

Napisany 28 lipiec 2013 - 12:44
z reszta chetnych do zobaczenia jutro
grilla robimy nad wodą.
Jedziemy nad wode padło na dwa miejsca Bolmin albo Borków
Spot nad Jeziorem w Borkowie
grilla robimy nad wodą.
Jedziemy nad wode padło na dwa miejsca Bolmin albo Borków
Spot nad Jeziorem w Borkowie
[SIGPIC][/SIGPIC]
Napisany 28 lipiec 2013 - 23:27
czy było bliżej czy dalej zapytaj Damiana,bo Damian zaproponował tą miejscówkę,a że nie było lepszych propozycji to BzQ też na to przystał, A na końcu wylądowaliśmy na mójczy na grillu. Za to miejsce następnego spota będzie daleko bo umówiłem się z maximusem
[SIGPIC][/SIGPIC]