Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Wygrałem :)

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
11 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   lukaszzak

lukaszzak
  • 190 postów

Napisany 18 października 2007 - 22:49

Hej!
Wczoraj wyrąbali mi szybę w aucie, koszt szyby 150pln mnie wyniesie, montaż ok 100-150 złotych.
Wkurzyłem się dzisiaj i postanowiłem swoim zwyczajem (jestem mikro hazardzistą) skoczyć do klubu i pograć. Poza tym wysłałem multilotka :)

I tak: wygrałem 328 na maszynach w pubie (-100 pieniążków wrzuconych)
W multilotka 7 na 10, co daje 140 (-12.50 zainwestowane).

Sumarycznie: 355,50 - morał z tego taki, że zarobiłem na szybę i montaż. Dodatkowo na kilka litrów benzyny :D

Musiałem się pochwalić :)
Wam też życzę powodzenia w grach wszelkiego rodzaju (pamiętajcie - niestety to wciąga... a wtedy robi się to już chorobą...)[/b]
VoIP - tanie rozmowy telefoniczne - PL 9gr, GSM 49gr. Przy doładowaniu do 480 minut gratis!
cotel

#2 OFFLINE   GreGoriO

GreGoriO

carreteras bonitas

• 346 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 18 października 2007 - 23:10

lukaszzak gratuluję!!!! :mrgreen: ale nie życzę więcej(szyby), bo chociaż do 3 razy sztuka, mogę wywołać wilka z lasu. :razz:
ja już wolę wygrane bez takich niespodzianek zawsze więcej zostanie dla mnie

#3 OFFLINE   Śmigiel

Śmigiel
  • 709 postów

Napisany 18 października 2007 - 23:20

Chyba zacznę grać;D

#4 OFFLINE   bogumil.s

bogumil.s

made in france

• 4 238 postów

Napisany 19 października 2007 - 06:21

Chyba zacznę grać;D

ja chyba też :mrgreen:

#5 OFFLINE   marcin.mmz

marcin.mmz
  • 245 postów

Napisany 19 października 2007 - 06:33

nie zaczynajcie, to naprawde niebezpieczne ja też myślałem że to nie jest wciągające, przez pierwszy tydzien było tylko dla relaksu, wrzucałem 10zł grałem na najniższej stawce( mówie o maszynach tzw. wisienkach), kto grał w to to wie stawki są od 2 -zakręcenie 0,20gr ale można grac na stawce 20 albo 30 wtedy jedno zakręcenie to 2zł-3zł, niby nie dużo ale jak maszyna nic nie daje to trzeba jej wrzucic 100zł,200zł i często z tego nic nie ma, żona pracowała na stacji gazu przez miesiac to często u niej grałem i szło sporo kasy, zaczęło się od tego że wrzuciłem 50zł a wyjęłem 500zł. miło było i kusząco żeby grac dalej, potem przez 2 dni przegrałem 1500zł. więc wole już do tego się dotykac.
pozdrawia były hazardzista :D

Mówiłem o tym dokładnie, a może ktoś z forum też na tym gra albo grał i może zrobił sobie jakieś ciekawe foto dużej wygranej. oto moje, jedno zakręcenie 560pkt = 56zł bo na stawce 10"

Dodany obrazek

#6 OFFLINE   lukaszzak

lukaszzak
  • 190 postów

Napisany 19 października 2007 - 11:52

ja też myślałem że to nie jest wciągające,

To _jest_ wciągające - i to bardzo.

ale można grac na stawce 20 albo 30 wtedy jedno zakręcenie to 2zł-3zł

Taaa, można też grać na stawce 100, co daje 10 złotych za uderzenie. Często tak gram :)

zaczęło się od tego że wrzuciłem 50zł a wyjęłem 500zł. miło było i kusząco żeby grac dalej, potem przez 2 dni przegrałem 1500zł. więc wole już do tego się dotykac.

"Maszyny" to komputery, nic innego :) Trzeba je zrozumieć i poznać. Mam kolegę ze Świdnicy, który pozazdrościł mi tego, że dość często wyciągam pieniążki z maszyn i spróbował własnych sił. Tak spróbował, że przerąbał 3000 złotych (w ciągu miesiąca!).

Ja na szczęście mam dystans do maszyn, potrafię od nich odejść i - co najważniejsze - potrafię na nich grać. Powiem Wam szczerze - na każdą maszynę jest sposób - obserwacja. Jeśli grasz na niej dłuuuugo, nauczysz się jej zachowania, fochów (to tak jak z kobietą :) ).

Prowadzę sobie zeszycik wygranych i przegranych, ot tak dla zabawy - żeby widzieć, czy potrafię grać czy nie.
I powiem Wam tak (szczerze!) - od kwietnia tego roku wrzuciłem w maszyny (czterobębnówki, karciaki) 4256 złotych, wyciągnąłem (razem z wczorajszą wygraną) 5677 złotych. Więc od kwietnia "zarobiłem na czysto" 1421 złotych, po 200 złotych miesięcznie.

Zaznaczam - ja _potrafię_ w to grać. Ja gram od _długiego_czasu_, Ty _nie_zaczynaj_grać_ bo stracisz pieniądze. Pamiętaj - zawsze wygrywa maszyna, trzeba umieć ją oszukać - zanim się tego nauczysz, przegrasz kilka wypłat.

Mówiłem o tym dokładnie, a może ktoś z forum też na tym gra albo grał i może zrobił sobie jakieś ciekawe foto dużej wygranej. oto moje, jedno zakręcenie 560pkt = 56zł bo na stawce 10"

A ile wrzuciłeś ? :) niech zgadnę... 50 pln? :)
Wiesz, że nigdy nie pomyślałem o tym, żeby zrobić zdjęcie?

Jakieś 2, 3 miesiące temu padł mój rekord wygranej (na czterobębnówce - w to to trzeba dopiero umieć grać hehe) - 5750 punktów (575 złotych). Wrzuciłem do niej tylko 7 złotych :) Nigdy podczas jednej gry nie wyciągnąłem tak dużo.
VoIP - tanie rozmowy telefoniczne - PL 9gr, GSM 49gr. Przy doładowaniu do 480 minut gratis!
cotel

#7 OFFLINE   marcin.mmz

marcin.mmz
  • 245 postów

Napisany 19 października 2007 - 12:04

to widze że jestes zawodowiec, mi jednak szkoda było dużej kasy wrzucac. ja to tak sobie cykałem delikatnie a wtedy co miałem 56zł wrzuciłem 10zł na fotce widac ile miałem na kredycie wpadło mi za 3 zakręceniem. Ale na szczeście moja zona juz zwolniła się z tego miejsca co miała te maszyny i już nie będe grał chociaz bardzo mnie ciagnie.ale ja poprostu nie umiem od niej odejśc jak daje, zawsze chce więcej i kończe z kończyłem z zerem.

#8 OFFLINE   lukaszzak

lukaszzak
  • 190 postów

Napisany 19 października 2007 - 23:31

to widze że jestes zawodowiec,

Robiłem/robię to dość często. Czasam przegrywam wszystko, czasem wygrywam. Dzisiaj na przykład też grałem. W sumie wyszedłem na zero, wrzuciłem 55 złotych, wyciągnąłem 55. Ale grałem na nowych maszynach, więc i tak uważam to za sukces, że nie straciłem...

mi jednak szkoda było dużej kasy wrzucac.

to się ciesz, że Ci było szkoda!

ale ja poprostu nie umiem od niej odejśc jak daje

Znam faceta, który gra w to bardzo długo. Powiedział mi kiedyś:
1) Podchodząc do maszyny, musisz wiedzieć, że przegrasz. Jeśli jakoś uda Ci się wygrać, to znaczy, że miałeś farta
2) Jeśli grać, to vabanque
3) Musisz wiedzieć, ile kasy potrzebujesz, jeśli byś jakimś fartem wygrał. Jeśli 10, czy 20, czy 50 czy 100 złotych, to jeśli osiągniesz 90% z tego, to koniecznie kończ, bo zejdziesz do zera.

zawsze chce więcej i kończe z kończyłem z zerem.

Skąd ja to znam... Też tak często robiłem, ale to wynika z natury ludzkiej - nigdy za wiele :D Trzeba z tym walczyć.
cotel

#9 OFFLINE   Hitokiri

Hitokiri
  • 15 postów

Napisany 20 października 2007 - 09:56

morał z tego taki, że zarobiłem na szybę i montaż. Dodatkowo na kilka litrów benzyny :D

Bozek wzią Bozek dał.

#10 OFFLINE   lukaszzak

lukaszzak
  • 190 postów

Napisany 03 listopada 2007 - 01:35

No to się pochwalę:
Wczoraj i dziś 1.900 złotych do przodu (słownie: tysiąc dziewięćset) na czysto!
To mój totalny rekord.

Dowód rzeczowy:
Dodany obrazek

Dodany obrazekDodany obrazek

Oczywiście trochę zainwestowałem, trochę wygrałem, ale były to mniejsze kwoty, więc zdjęć nie robiłem. Fajny patent, bo wyciągnąłem z innej maszyny 260 złotych, ale czystym przypadkiem, bo wrzuciłem 5 zł żeby sobie "popykać" z nudów, a tu się wykręciło :) Ja żem tylko pociągnął... Innymi słowy wyszło 1900 złotych, a konkretnie: 1917 + 5 piw + Marlboro + Wódka, chipsy i inne gadgety :) Co prawda zostało mi teraz 1717 bo resztę pożyczyłem kumplowi, który niestety przegrał tę kasę - no cóż...

Dnia 28.10 wykręciłem:
Dodany obrazek
cotel

#11 OFFLINE   marcin.mmz

marcin.mmz
  • 245 postów

Napisany 03 listopada 2007 - 05:12

pieknie, pogratulowac :)

#12 OFFLINE   piotr027

piotr027

Dwie Omegi-jedna Edytki

• 604 postów

Napisany 03 listopada 2007 - 12:40

ładnie.........to jak tyle wygrałeś to dzisiaj stawiasz........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na spocie.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: