Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Reflektor oma c

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Dariusz

Dariusz
  • 71 postów

Napisany 11 października 2007 - 21:22

Małe pytanko czy jest to coś warte ? może ktoś to już zakładał?: http://www.allegro.p...niej_xenon.html

w moim mam urwany zaczep chciałem posklejać nic mi z tego nie wyszło niestety i chyba jest od anglika :bad: jak pojechałem na ustawienie świateł dawał dziwny cień. Co mi radzicie??

#2 OFFLINE   DamianB

DamianB
  • 1 595 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 DTI 16v Y22DTH

Napisany 11 października 2007 - 21:26

Moze sprobuj dac reflektor do klejenia do warsztatu zajmujacego sie spawaniem plastiku :?: Ja tak zrobilem, bo wolalem zachowac oryginalne klejone soczewki Helli niz kupowac DUPO :razz: Trzyma sie juz pol roku.

#3 OFFLINE   Dariusz

Dariusz
  • 71 postów

Napisany 11 października 2007 - 21:30

problem w tym że podczas klejenia uchwyt mi się pokruszył :( nie ma co kleić :bad: no i ta przysłona źle mi to świeci.

#4 OFFLINE   Dariusz

Dariusz
  • 71 postów

Napisany 11 października 2007 - 21:32

szukałem oryginalnego ale znalazłem tylko uzbrojone czyli: silnik, przetwornica, palnik. Nie znalazłem samego oryginalnego prawego:(

#5 OFFLINE   660R

660R
  • 552 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 11 października 2007 - 21:43

Moze sprobuj dac reflektor do klejenia do warsztatu zajmujacego sie spawaniem plastiku :?: Ja tak zrobilem, bo wolalem zachowac oryginalne klejone soczewki Helli niz kupowac DUPO :razz: Trzyma sie juz pol roku.

dokładnie spróbuj ze wszystkich sił uratować oryginalny.. ostatecznie to szukaj innch wyjść

#6 OFFLINE   lukwel

lukwel
  • 658 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 11 października 2007 - 21:56

nie popełń błędu i NIE kup lamp Depo/dupo. a lampę z anglika można przerobić nawet na forum o tym jest !!

#7 OFFLINE   Dariusz

Dariusz
  • 71 postów

Napisany 11 października 2007 - 22:18

jak by się jakiś oryginał trafił :( a w mojej plastik jest taki że dosłownie trzaskał mi w rękach nie wiem czy uda sie ją rozebrać :( złapałem na opaskę ale trzymało kilka dni uchwytu praktycznie już nie ma :( widziałem dorabiany z aluminium na forum ale moje manualne zdolności..... przerasta to mnie troszkę:(