Anty NC+
Napisany 04 kwietnia 2013 - 23:25
Dlatego proszę o wsparcie tej inicjatywy, bo może i w ten sposób uda się pokazać, że nie można w nieskończoność wykorzystywać ludzi. Z góry dzięki za poparcie :ok:
https://www.facebook.com/antyncplus
Napisany 04 kwietnia 2013 - 23:29
Chciałbym poinformować o społecznościowym profilu na FB, stworzonym w ramach akcji "nie dajmy się dymać przez cfaniaków z NC+". Profil powstał w związku z powstaniem "nowej" platformy cyfrowej, która wykorzystując swoją pozycję chce dotychczasowym Abonentom narzucić nowe Umowy w stylu lekko mówiąc bandyckim.
Dlatego proszę o wsparcie tej inicjatywy, bo może i w ten sposób uda się pokazać, że nie można w nieskończoność wykorzystywać ludzi. Z góry dzięki za poparcie :ok:
ja juz jestem i popieram , nie dajmy sie rypac w d....

Napisany 05 kwietnia 2013 - 06:19

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 05 kwietnia 2013 - 06:49
Wydaje mi sie ze oni jak i ci od ceny paliwa maja to gleboko w

No ale jak kto lubi niech pikietuje:patriota:
Napisany 05 kwietnia 2013 - 07:07
Napisany 05 kwietnia 2013 - 07:37

- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 05 kwietnia 2013 - 09:19
A tak poza tym mam już dosyć tych pieprzonych komunikatów o nie zapłaconym rachunku kilka razy dziennie. Nigdy nie zapłaciłem żadnego rachunku po terminie a non stop te komunikaty się pojawiają.
Raz dzwoniłem w tej sprawie na BOK żeby to wyjaśnić. Wysłuchałem kilku reklam za które zapłaciłem, wyczekałem sie czekając na połączenie z konsultantem i po straconych dwudziestu kilku zł na połączenie odebrał jakiś cieć który nic nie zrobił.
Aż mi gorąco się robi jak do mnie dzwonią z tymi super ofertami:mad:
A jak wypowiedzenie dostaną to pewnie jak szalem\ni będą dzwonić.
Fejsa nie mam ale wspieram całym sercem tą akcję.
A tak poza tematem jak wyglada sprawa zwrotu dekodera po zakończaniu umowy? Muszę to odwozić osobiście do punktu czy się to gdzieś wysyła? Żeby nie śmiecić jeśli ktoś może to proszę na PW:D
Napisany 05 kwietnia 2013 - 14:31

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 05 kwietnia 2013 - 15:13
Napisany 05 kwietnia 2013 - 15:16
O co w tym wszystkim chodzi? Mam C+ i multiroom co mi za to grozi??
Nic Ci nie grozi nie ma już C+ jest Nc+ i nowa oferta. A dostaliscie list od Nc+ bo teraz zostały wstrzymane wysyłki listów.
Napisany 05 kwietnia 2013 - 16:01
A dostaliscie list od Nc+
na razie nic nie dostałem , nikt nie dzwonił
zostały wstrzymane wysyłki listów.
z jakiego powodu ??
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 05 kwietnia 2013 - 16:09
Napisany 05 kwietnia 2013 - 16:14
UOKiK dobiera im się do tyłka
w końcu ktoś się tym zainteresował
Urbino 18
Napisany 05 kwietnia 2013 - 17:35
O co w tym wszystkim chodzi? Mam C+ i multiroom co mi za to grozi??
wyższy rachunek

ja żeby mieć teraz to co mam za 48zł miesięcznie musiałbym płacić 79zł, dopiero co w styczniu wynegocjowałem dobrą umowę w "n" a oni taki numer wycinają, żenada i chamskie traktowanie klientów
Wysłane z mojego HTC
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 05 kwietnia 2013 - 19:20
http://www.antyncplus.pl/
Napisany 05 kwietnia 2013 - 22:35
Poszedłem do punktu nc+ i poprosiłem o sprawdzenie oferty.
Przy umowie na 18 miesięcy mam większość programów które miałem w n oraz część programów z cyfry. I pakiet canal+ ma miesiąc.
Wszystko w tej samej cenie.