demontaz lusterek
Napisany 09 października 2007 - 17:17
Napisany 09 października 2007 - 17:34
Witam !Prosze o pomoc,nie wiem jak rozebrac lusterka do malowania
Polecam Ci tą książkę;
Sam Naprawiam - Opel Omega B
Napisany 09 października 2007 - 18:51
Napisany 09 października 2007 - 18:52
Bardo dziekuje za informacje,ale jak sie ściaga ten plastik co jest pomalowany w kazdej wersji CD
chodzi Ci o ten plastik na lusterku?
Napisany 09 października 2007 - 18:56
Napisany 14 grudnia 2017 - 12:02
podpinam sie, dzisiaj kupilem nowy wklad lusterka prawego, wiem, ze trzyma sie na zatrzaskach ale probowalem od kazdej strony podwazac, wyciagac palcami, slabiej i ze znaczna sila i nie chce wyjsc, czy jest jakis sposob by to lusterko rozkrecic? tzn rozdzielic ten lakierowany plastik od tego cienszego czarnego, zeby miec latwiejszy dostep do zatrzaskow wkladu?
Załączone pliki
Napisany 14 grudnia 2017 - 16:02
Jak masz nowy wkład to popatrz jak są zaczepy, a potem weź poprawkę że stary może być dodatkowo wklejony w mocowanie. Ta ramka jest chyba na mała śrubkę od spodu jak dobrze pamiętam ale nie dam se nic uciąć za to A wkład do wyjęcia ustawiasz wewnętrzna stroną jak najgłębiej i naciskasz dolny wewnętrzny róg i powinien wyskoczyć, pamiętaj o kablach od grzania żeby nie urwać.
Napisany 14 grudnia 2017 - 16:27
tylko, ze ten wklad co kupilem jest taki jak u mnie od strony kierowcy, szybka wklejona na cienka ramke z zaczepami, a po prawej ten wklad w lusterku ma grubosc centymetra!, nie wyjdzie recznie za cholere
ufff, po ciezkich probach na zimnie i wietrze w koncu sie udalo:P
Edytowany przez fortrans6x, 14 grudnia 2017 - 17:18.