[OB & OBFL] Instalacja Landi Renzo
Napisany 12 marca 2013 - 14:14
Napisany 13 marca 2013 - 16:13
Napisany 13 marca 2013 - 16:29
Napisany 15 marca 2013 - 16:14
Przecież taka jest prawda Stag lub Lpgtech , a czemu bo to proste sterowniki łatwo o wystrojenie i możesz zrobić to samemu z nudów i żaden zakład nie zrobi za ciebie tak dokładnie jeżeli masz odrobinę pojęcia. Oprogramowanie jest darmowe i każdy zakład potrafi to zrobić , poza tym te silniki nie są nowoczesne ani wymagające i lubią to co jest sprawdzone .
Nie rozumiem czemu starasz się wystawić na piedestał Stag'a

Napisany 15 marca 2013 - 20:32
Nie rozumiem czemu starasz się wystawić na piedestał Stag'a
Mam ku temu jeden powód jest nasz , tu produkowany i opracowany nie tak jak polski fiat:D I jeszcze do tego działa:D To taki patriotyzm

Napisany 15 marca 2013 - 22:21
KME silwer + hana w V KME gold + hana i nic innego nie chce
Napisany 17 marca 2013 - 11:54
Mam ku temu jeden powód jest nasz , tu produkowany i opracowany nie tak jak polski fiat:D I jeszcze do tego działa:D To taki patriotyzm
A tak naprawdę to wszystkie są dobre tylko nie w naszym samochodzie
No właśnie, po co Opla sobie kupować czy Merca czy inny "szajs" zza granicy skoro nasz polski Fiat czy Opel składany w Polsce też działa i jeździ? Jedyny plus który ma Stag i którym operują montażyści z zakładów staga - dla czego stag? Bo to Stag!
Napisany 17 marca 2013 - 18:08
Bullshit. Jak porównujesz Staga do marek samochodowych będzie to co najmniej Mercedes wśród sterowników LPGNo właśnie, po co Opla sobie kupować czy Merca czy inny "szajs" zza granicy skoro nasz polski Fiat czy Opel składany w Polsce też działa i jeździ? Jedyny plus który ma Stag i którym operują montażyści z zakładów staga - dla czego stag? Bo to Stag!

Ale to użytkownicy diesli wiedzą lepiej

Napisany 20 marca 2013 - 09:49
Przypomnę, że nie prosiłem o porównanie stag vs landi.
Jeśli znajdzie się ktoś, kto posiada doświadczenie z włoską instalacją to będę wdzięczny.
Napisany 20 marca 2013 - 11:46
było wcześniej:Jeśli znajdzie się ktoś, kto posiada doświadczenie z włoską instalacją to będę wdzięczny.
Na stagu:ja na temat Landi Renzo mam złe zdanie bo mam w służbowym aucie, auto przejechało 60 tkm (w 10 miesięcy)to średnio co 6 tkm jest w serwisie po 45 wymieniano wtryskiwacze i non stop problemy , nie założyłbym tego badziewia
KME silwer + hana w V KME gold + hana i nic innego nie chce
A teraz moja uwaga. Landi Renzo to dobra instalacja, ale:
- droga
- głośne wtryskiwacze
- mało zakłądów potrafi to dobrze zamontować, a jeszcze mniej skalibrować, zdiagnozować.
Nie będę porównywał do Staga, bo tego nie oczekujesz, ale osobiście nie założyłbym Landi Renzo. W dwóch autach posiadam Staga i wiem, że w kolejnym będzie ta sama centralka.