Witam, byłem przed chwilą u mechanika na podłączenie do komputera, łączy się z poduszką, abs-em , silnikiem ale nie łączy się z klimatyzacją co może być tego przyczyną? czy ktoś już przerabiał taki problem?

[OB & OBFL] Interfejs diagnostyczny nie łączy się z klimatyzacją
Rozpoczęte przez
sawi654
, 20 lut 2013, 17:50
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 lutego 2013 - 17:50
Napisany 20 lutego 2013 - 18:36
Witam, byłem przed chwilą u mechanika na podłączenie do komputera, łączy się z poduszką, abs-em , silnikiem ale nie łączy się z klimatyzacją co może być tego przyczyną? czy ktoś już przerabiał taki problem?
Zobacz może innym interfejsem
Wysłane z mojego GT-I9300
Napisany 20 lutego 2013 - 20:12
panel działa wyświetlacze reagują, więc na jakiej podstawie sądzisz że panel umarł? pytam bo jutro mogę oddać do wglądu omegę ale będzie to 100 zł kosztowało więc pytam bo może otrzymam od kogoś " KONKRETNĄ" odpowiedź co może być tego przyczyną i czy ktoś coś takiego przerabiał
Napisany 20 lutego 2013 - 20:17
Jezeli nie idzie sie z nim polaczyc to: albo komp do bani, albo panel do bani, albo luzne wtyki w kostce albo ingerencja w gniazdo diagnostyczne. Statystycznie wygrywa zgon panelu (co wcale nie oznacza ze tym przypadku tak musi byc).
Napisany 20 lutego 2013 - 20:59
czyli krótko mówiąc bez ingerencji mechanika się nie obejdzie,;/ dam znać co i jak jak odbiorę w piątek samochód;) jestem dobrej myśli
Napisany 26 lutego 2013 - 11:39
Też miałem problem z połączeniem OS,spróbuj zmienić rocznik u mnie pomogło.