Oprócz Żerania jest jakaś jeszcze w miarę giełda samochodowa w okolicy?
Wiem że jest ciechanów i Grójec?
W Grójcu coś tam w ogóle jest bo nie byłem kilka lat.
Napisany 19 listopada 2015 - 10:10
Oprócz Żerania jest jakaś jeszcze w miarę giełda samochodowa w okolicy?
Wiem że jest ciechanów i Grójec?
W Grójcu coś tam w ogóle jest bo nie byłem kilka lat.
Napisany 19 listopada 2015 - 17:50
Słomczyn – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie grójeckim, w gminie Grójec.
Od gówniarza tam jeździłem i zawsze to było Mazowieckie.
Wiem od znajomych że w Grójcu/Słomczynie zdechła giełda.
Ciechanów niezbyt duża giełda i 100km od Wawy.
Napisany 19 listopada 2015 - 18:27
Zdechnąć nie zdechła bo raz na jakiś czas tam bywam:) A chcesz kupić czy sprzedać auto?
Napisany 21 listopada 2015 - 15:53
Niestety sprzedać.
Słyszałem od kilku osób, że to nawet nie procent, a promil tego co kiedys było tam...
Napisany 21 listopada 2015 - 18:10
To fakt, jeśli chodzi o auta to ciężko, i ogólnie to już nie ta giełda, Ale jeśli masz pewniaka to możesz spróbować, ale nie wiem ile tam bilet wjazdowy....
Napisany 23 listopada 2015 - 07:59
Napisany 23 listopada 2015 - 09:47
Aros auto kupiłem od znajomego. Astra III 2007rok 1.7CDTI najmocniejsza wersja 101KM. Salon Polska od nowości pełen serwis z wpisami w książkę serwisową, faktury za naprawy. Auto w stanie perfekcyjnym, a nie tylko idealnym i wystawiłem ją za grosze jest to jedne z kilku najtańszych takich aut w Polsce. W tym roku porobiłe rozrząd płyn chłodniczy, olej + filtr mobil, zawieszenie, klima odgrzybiona + napełniona, opony jak nowe. Wnętrze jak nowe wszystko perfekt śmieszna cena i nie moge sprzedać... Myślę już żeby bum zrobić
Alley za moich czasów hehe to to były hektary nie zmierzone gdzie można było kupić absolutnie wszystko. Była to ponoć najwieksza giełda samochodowa w Europie. Złote czasy przełom lat koniec 90 i poczatek nowego wieku...
Napisany 26 listopada 2015 - 11:18
Mazowieckie, robimy spota w mikołajki 6 czy tydzień później? Jak wam pasi?
Napisany 28 listopada 2015 - 18:52
Myślę, ze można 13-tego zrobić spota, bo styczniowy to też byśmy zrobili dopiero 10-tego, bo wcześniej to Happy New Year i niektórzy zapewne go przedłuża gdzieś na Hawajach aż do pierwszej niedzieli tj. 3-go, i frekwencja może być baaaardzo lipna. Poza tym odstęp czasowy będzie równomierny między spotami Taka moja propozycja.
P.S. Aros kupiłem jednak kabel 25mm, bo 21mm akurat nie miał. Dzięks za radę.
Napisany 29 listopada 2015 - 11:33
Myślę, ze można 13-tego zrobić spota
No też tak pomyślałem:)
P.S. Aros kupiłem jednak kabel 25mm, bo 21mm akurat nie miał. Dzięks za radę.
No i gitara:) wystarczy spokojnie ja mam 25mm i ciągnie 2 piece:)
Napisany 11 stycznia 2016 - 18:25
Jak by ktoś przeoczył fajerwerki WOŚP pod PKiN to proszę
Napisany 26 stycznia 2016 - 14:19
Napisany 05 lutego 2016 - 13:35
Pany podłączenie sterownika itp centralnego zamka do auta które posiada centralny zamek ale nie posiada pilotów to problem żeby samemu cuś takiego podłączyć? Takie gotowe zestawy są na alledrogo już po 60zł z pilotami. Ewentualnie wiela elektryk weźmie za coś takiego? Dużo to roboty?
Napisany 05 lutego 2016 - 19:06
raczej nie
![]()
Te cwaniak dawaj piątaka
Jak nie dużo to dawaj kupię zgrzewkę i mi pomożesz
Napisany 24 lipca 2016 - 07:05
Mazowieckie umarło śmiercią naturalną... Pany będzie spot w sierpniu?