Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

[inne auto] wymiana taśmy airbag astra H

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   DamianSz

DamianSz

Bleblablo wyszło to #373

• 4 324 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 29 grudnia 2012 - 18:51

Witam czy któryś z Was wymieniał kiedyś samą taśmę od airbagu w astrze 3, chodzi mi o wymianę samej taśmy w module CIM a nie całego modułu, przez przypadek mam taśmę z modułu który kiedyś kupiłem do wymiany manetki, a wymienić chce ponieważ czasami zanika klakson i sterownie multimediami z kierowajki, czy ktoś się spotkał z takim problemem ?

#2 OFFLINE   beast

beast

Vauxhall Killer

• 18 304 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 29 grudnia 2012 - 20:31

to nie tasma tylko blad CIM. jedz do ASO poprawia ci to za friko w ramach akcji serwisowej nawet po gwarancji. a jak ci sie nie chce jezdzic to zmniejsz jasnosc podswietlenia deski i bedzie wszystko dzialac :)

#3 OFFLINE   DamianSz

DamianSz

Bleblablo wyszło to #373

• 4 324 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 29 grudnia 2012 - 20:50

to nie tasma tylko blad CIM. jedz do ASO poprawia ci to za friko w ramach akcji serwisowej nawet po gwarancji. a jak ci sie nie chce jezdzic to zmniejsz jasnosc podswietlenia deski i bedzie wszystko dzialac

no czytałem o jakiejś akcji serwisowej ale pisali że tam jakąś spinkę na wtyczkę zakładają, ale spróbuje co mi szkodzi