www.youtube.com/watch?v=M_c2C79zs1U
www.youtube.com/watch?v=yrlucbqVFTg
znowu bedzie piwo zamawial
walka niby 8. grudnia br.
Na tej samej gali odbedzie sie pojedynek:
Grabowski vs Oli Thompson
0
Najman vs Kowalczyk
Rozpoczęte przez
DaVePGN
, 25 lis 2012, 10:54
8 odpowiedzi na ten temat
#1 OFFLINE
Napisany 25 listopad 2012 - 10:54
#2 OFFLINE
Napisany 25 listopad 2012 - 12:50
oni maja jakiś zatarg miedzy sobą że El zwisły sut wraca do "kariery sportóf walki":F:hmmm:
#3 OFFLINE
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Napisany 25 listopad 2012 - 21:18
Tyberiusz jest z mojego miasta...
Powiem Wam tak mi osobiście ta walka wisi jest tak samo sensowna jak inne tego typu z Panem Najmanem.
Powiem Wam tak mi osobiście ta walka wisi jest tak samo sensowna jak inne tego typu z Panem Najmanem.
#6 OFFLINE
#7 OFFLINE
#8 OFFLINE
Napisany 01 grudzień 2012 - 10:47
Chce chłopak parę groszy zatulić, to niestety trza się bić :boks: Ja na ten przykład dla pieniędzy muszę pracować, pomimo tego że mnie obrzydzenie bierze od wielu lat :ohyda:
#9 OFFLINE
Napisany 01 grudzień 2012 - 11:26
to po co mówi, ze kończy karierę i wiesza rękawice na kołku.
Powiedziałby normalnie, że wie, że jego poziom sportowy nie jest już zbyt wysoki ale jest jeszcze w stanie występować jako przedskoczek dla innych lub robić feekshow - bo jak każdy musi żyć i zarabiać pieniądze i póki da radę to będzie tak zarabiał - wtedy nie było by tylu pretensji do niego i zachował by twarz, a tak robi z siebie pośmiewisko - facet musi mieć jaja i potrafić się przyznać ...
Powiedziałby normalnie, że wie, że jego poziom sportowy nie jest już zbyt wysoki ale jest jeszcze w stanie występować jako przedskoczek dla innych lub robić feekshow - bo jak każdy musi żyć i zarabiać pieniądze i póki da radę to będzie tak zarabiał - wtedy nie było by tylu pretensji do niego i zachował by twarz, a tak robi z siebie pośmiewisko - facet musi mieć jaja i potrafić się przyznać ...