[inne auto] wymiana stacyjki
Napisany 18 października 2012 - 08:12
Napisany 18 października 2012 - 08:45
Rozumiem, że masz kompletu dwóch kluczy, stąd problem.
Napisany 18 października 2012 - 11:00
a da sie jakos odpalic na krotko??
kluczyk w aso 380 plus kod 140 to chyba przesada troche
Napisany 18 października 2012 - 11:27
Nasuwa mi się jeszcze rozwiązanie w postaci nabycia setu ECU +komplet kluczyków+ stacyjka z innej omegi, wtedy trzeba będzie przerobić bębenki zamków w drzwiach i kufrze na jeden wzór. Co tańsze, nie wiem.
Napisany 18 października 2012 - 16:05
Napisany 20 października 2012 - 10:08
Napisany 20 października 2012 - 15:02
W 3-city jest to koszt około 150 zł.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 20 października 2012 - 19:47
Napisany 21 października 2012 - 07:17
witam mam taki problem dziecko zgubilo mi kluczyki od omegi b 3.0 mv6 i ma pytanie czy stacyjka pasuje od kazdego modelu omegi ile moze kosztowac i czy dam rade sam wymienic
Kaczo to jest proste jesli masz otwarta Kluche Jak zgubiles ostatni kluczyk to najlepiej wyjac stacyjke , zanies do fachmena i na podstawie stacyjki niech dorobi kluczyk Troche bedzie z tym zabawy ale jest mozliwe i bedzie to drozsze Ja za dorobienie kluczyka na 3 przyciski do B FL zaplacilem 90 zl+20 zl obudowa ( tylko jest funkcja odpalanie , otwieranie) na podstawie orginalnego kluczyka Bo jak chcesz jeszcze oblsuge centralny zamek / alrm to grubsza sprawa bo trzeba trafic na odpowiednia plytke bo w przypadku B FL byly 3 firmy ktory je produkowaly
Aha jak masz car pass to bedzie jak z bajki i bez problemu
Napisany 21 października 2012 - 08:43
Napisany 22 października 2012 - 14:21
Kenorek..... bębenka stacyjki bez kluczyka nie wyjmiesz!

Napisany 28 listopada 2012 - 17:07
Napisany 28 listopada 2012 - 18:10
odnawiam poniewaz znalazlem goscia ktory powiedzial zebym dorobil kluczyk z miejscem na pestke a on wsadzi pestke i przeprogramuje cos tam ale moj problem jest inny chca zebym dostarczyl stacyjke zeby dorobili kluczyk w piatek zjezdzam z delegacji i bede chcial sie zabrac za wymontowanie stacyjki i pytam czy jest duzy problem z jej wyjecie i jeszcze ten co bedzie programowal chce jakas czarna skrzyneczke z wiazka co jest przy stacyjce
kaczo ta czarna skrzyneczka z ta wiazka to ma cos wspolnego z imboliserem Bo u mnie w moim przypadku sie stacyjka stara zacinala Wiec wlozylem nowa nieorginalna i wtedy zeby odpalic auto to musialem wlozyc nowy kluczyk w stacyjke a orginalny kluczyk przystawiac przy tej skrzynecce bo musialo zalapac ta pestken immbolisera co jest przy kluczyku
Moze magik sproboje przestroic imboliser ???? Albo sproboje zczytac z niego??
Napisany 28 listopada 2012 - 18:23
i jeszcze ten co bedzie programowal chce jakas czarna skrzyneczke z wiazka co jest przy stacyjce
a na co mu czytnik immo ?? , przekładasz pestkę do nowego kluczyka i tyle , a jak chcesz dorobić drugą pestkę to można odczytać kod ze starej , no chyba że gość potrzebuje czytnik bo nie ma czym odczytać kodu , a opis wymiany stacyjki jest w sprawdzonych poradach
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 01 grudnia 2012 - 14:54
Napisany 01 grudnia 2012 - 17:55
wszedzie sa tylko jak wyciagnac wklad a nie cala stacyjke wkladu nie wyjmne bo nie mam wcale kluczyka... a jakbym zawiozl gosciowi zamek z dzwi a nie stacyjke tez by dorobil??
W tym przypadku pozostał łamak
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Napisany 01 grudnia 2012 - 19:16
a jakbym zawiozl gosciowi zamek z dzwi a nie stacyjke tez by dorobil
tak , dorobi
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 02 grudnia 2012 - 20:24