Hej!
Dziś razem z kolegą Marus1989Hello urządziliśmy sobie małe spotkanie, w Dęblinie. Było bardzo fajnie, jednak, spot na 2 osoby to trochę mało, więc postanowiliśmy zorganizować coś większego.
Chcielibyśmy znaleźć chętnych na urządzenie większego spotu, na terenie Ryk, albo Dęblina, Puław itp. Wszyscy chętni, którzy chcieli by się zobaczyć w wolny dzień, czy weekend proszę napisać w tym temacie.
Lista chętnych:
MateuszOmega
Marus1989Hello
0
Spot Dęblin/Ryki/Puławy okolice
Rozpoczęte przez
MateuszOmega
, 28 sie 2012, 22:26
4 odpowiedzi na ten temat
#1 OFFLINE
Napisany 28 sierpień 2012 - 22:26
#2 OFFLINE
Napisany 29 sierpień 2012 - 00:34
Spędziłem w Dęblinie pół dzieciństwa i mam stamtąd wspaniałe wspomnienia.
Czy zamknięte niegdyś osiedle Lotnisko jest teraz ogólnie dostępne?
Kusi mnie, żeby się wybrać, choć trochę się boję, że sielski obraz z dzieciństwa runie, gdy zobaczę zdewastowane ławki w parku, wysprejowane bloki i generalnie cały ten "pryszcz" współczesności.
Kusi mnie, żeby się wybrać, choć trochę się boję, że sielski obraz z dzieciństwa runie, gdy zobaczę zdewastowane ławki w parku, wysprejowane bloki i generalnie cały ten "pryszcz" współczesności.
#3 OFFLINE
Napisany 29 sierpień 2012 - 20:52
Spędziłem w Dęblinie pół dzieciństwa i mam stamtąd wspaniałe wspomnienia.
Wiesz, Dęblin jest teraz bardzo zadbanym i ładnym miastem, więc wydaje mi się, że nie powinieneś stracić obrazu tego miasta z dzieciństwa.
Co do lotniska, to jeżeli zamknięte będzie w Dęblinie to można pojechać do Sobieszyna, tam też jest dosyć spore lotnisko, na którym można sobie poszaleć.
Zapraszamy, im nas więcej, tym lepiej:)
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Napisany 28 maj 2013 - 09:07
MACIUS V6
ja sie pisze jak najbardziej
Macius patrzyłeś na datę posta pierwszego?
https://encrypted-tb...3hZUg9AZnx4-DxN