Atrakcje nad morzem.
Napisany 20 lipca 2012 - 10:10
Wybieram się na 4 dni nad nasze piękne morze do jastrzębiej góry. Możecie mi doradzić gdzie warto się wybrać, zwiedzić posiedzieć. Myślałem o podjechaniu do Łeby Ustki. Macie jakieś sprawdzone miejsca?
Napisany 20 lipca 2012 - 16:16

Napisany 20 lipca 2012 - 17:56
Jest tam też ciekawy park rozrywki z torem kartingowym i torem linowym
Tak jest. Bardzo polecam tor kartingowy w Łebie, bardzo fajny jest też park dinozaurów

Napisany 20 lipca 2012 - 20:03

Lepsza Łeba czy np. Kołobrzeg??
Napisany 20 lipca 2012 - 20:10
Bo coś się obawiam, że jak pojedziemy na 10 dni to albo się zanudzę, albo zapiję
Może tak być..... poza tym co napisałem to z ciekawych rzeczy to duża ilość wody... na pewno więcej niż masz w łazience

Co mnie "uderzyło" w Łebie to jak byłem tam w czerwcu to po prostu nie było co zjeść... wszystko pozamykane
Napisany 20 lipca 2012 - 20:16
No to akurat już mnie tak bardzo nie ciekawi, bo od dzieciaka jeżdżę do GD do rodzinki.z ciekawych rzeczy to duża ilość wody... na pewno więcej niż masz w łazience
W Łebie ostatnio byłem jakieś 8 lat temu. I się zapiłem. Boję się, że teraz będzie to samo i moja Agata nie będzie z tego powodu zadowolona

Napisany 20 lipca 2012 - 20:21
W Łebie ostatnio byłem jakieś 8 lat temu. I się zapiłem.
Moim prywatnym zdaniem Łeba jest dobra, ale nie na 10 dni... bo faktycznie można się zapić.... Chociaż to zależy jak kto lubi spędzać wolny czas. Jak ktos lubi codziennie się wygrzewać na plazy i kąpać w morzu to będzie zachwycony

Napisany 20 lipca 2012 - 20:47
Więc chyba jednak padnie nam na Kołobrzeg. I może w drodze powrotnej do GD na weekend.
Napisany 20 lipca 2012 - 20:55

Zalezy po co ktoś jedzie są spokojniejsze miejsca i bardziej oblegane. Fajne są Rowy nieduże tanie a jest to co trzeba

Napisany 24 lipca 2012 - 20:07

Kwaterka zarezerwowana, bilety kupione. Teraz tylko czekać na coraz szybciej zbliżający się urlop :basenik:
Napisany 24 lipca 2012 - 20:13
No to jednak padło na Kołobrzeg
![]()
Kwaterka zarezerwowana, bilety kupione. Teraz tylko czekać na coraz szybciej zbliżający się urlop :basenik:
no to jak będziesz w kołobrzegu ,to daj znać ,20min ode mnie ,a poza tym napewno będziesz jechał przez moją wioske
Napisany 24 lipca 2012 - 20:14
no to jak będziesz w kołobrzegu ,to daj znać ,20min ode mnie ,a poza tym napewno będziesz jechał przez moją wioske
żebyście się nie spotkali tak jak my

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 24 lipca 2012 - 20:16
żebyście się nie spotkali tak jak my
no własnie,
nie będe wytykał palcem ,że ktoś sie zbierał jak sójka za morze:D
Napisany 24 lipca 2012 - 20:17
Omegą w 2 osoby mi się nijak nie kalkuluje. A tak wzięliśmy sobie miejsca leżące i się nie będę męczył 500 km w jedną stronę za kółkiem.
Się znaczy tak, że potem droga na kwaterę była bardzo kręta i szeroka??żebyście się nie spotkali tak jak my

Napisany 24 lipca 2012 - 20:21
Się znaczy tak, że potem droga na kwaterę była bardzo kręta i szeroka??
oj ,szkoda opisywac te atrakcje ,ale jak będziesz to podjade do kołobrzegu ,lubie tam zajeżdzac ,a tera akurat mam do kogo:)
Napisany 24 lipca 2012 - 20:26
Napisany 24 lipca 2012 - 20:28
Sylwek wez siwego za 4 litery i spota jakiego zróbcie, tero wracam na 2 tyg:D
weź mu to powiedz,jak jego cały czas niema i czasu niema na nic ,nawet ze mną sie spotkać na piwko jedno ,to jak on ze spotem
a ja od piątku mam 2tyg wolnego ,więc można by było
Napisany 24 lipca 2012 - 20:34
na tak na wacie kreci lody:D
i robi zdj ,z aparatu na klisze z korbką ,jako atrakcja sarbinowa
Napisany 22 lipca 2014 - 17:30
W sierpniu jadę do Unieścia koło Mielna i szukam ciekawych miejsc i atrakcji dla mnie i dla rodzinki w okolicach Mielna.
Mnie interesują militaria i atrakcje związane z II wojną światową (bunkry, muzea, fortyfikacje). Dla rodzinki wiadomo jakieś parki rozrywki, zoo itp.
Wiem, że w Kołobrzegu jest szrot militarny (byłem 2 lata temu).
Co polecacie? Mile widziane linki.