Nie mogę znalezc opisu jak zrobić line out czyli wyjście na wzmacniacz w cdr 2005 gdzie mam sie wlutować???
Kiedys chyba o tym czytałem na forum podrzućcie cos bede wdzięczny

dzieki pozdr
Napisany 17 maja 2012 - 16:48
Napisany 17 maja 2012 - 18:24
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 18 maja 2012 - 09:34
Napisany 18 maja 2012 - 11:06
Napisany 18 maja 2012 - 13:35
kolego chyba sam nie wiesz co chcesz w pierwszym poście opisujesz że chcesz WYJŚCIE pod wzmak, koledzy zapodali Ci linka do montażu WEJŚCIA pod MP3/ IPhone/ DISCMAN, więc określ się dokładniedokładnie o to samo tylko nadal nie jestem pewien czy to samo bedzie w cdr 2005.....
może ktoś podpowie ?
Napisany 19 maja 2012 - 00:28
kolego chyba sam nie wiesz co chcesz w pierwszym poście opisujesz że chcesz WYJŚCIE pod wzmak, koledzy zapodali Ci linka do montażu WEJŚCIA pod MP3/ IPhone/ DISCMAN, więc określ się dokładnie
Napisany 19 maja 2012 - 06:21
Napisany 19 maja 2012 - 11:43
proponuje wzmacniacz z wejściem wysokoprądowym i będzie okmam podłączony wzmak przez adapter i jest do d....
Napisany 19 maja 2012 - 20:34
Napisany 20 maja 2012 - 08:28
Napisany 22 maja 2012 - 08:54
Napisany 25 listopada 2013 - 18:42
Napisany 25 listopada 2013 - 20:26
Napisany 25 listopada 2013 - 20:38
trzeba by duuużo rzeźbić, teoretycznie się da ale w praktyce to nikt tego nie zrobiwitam, posiadam radio CDR 2005 VDO w swojej omedzie i chcialbym sie dowiedziec czy da sie jakos wyprowadzic z tego radia kable i przerobic tak aby czytalo pendriva z usb? bo gdzies mi sie obilo o uszy ze istnieje taka mozliwosc
albo potrzebny jest ktoś kto tego nie wie i to zrobinie ma takiej możliwości
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówNapisany 25 listopada 2013 - 20:41
trzeba by duuużo rzeźbić, teoretycznie się da
Napisany 25 listopada 2013 - 20:48
musisz znaleźć sobie coś w rodzaju mp3. Urządzenie do którego wpinasz USB z mp3 i masz z niego wyjście dźwięku line-out. Wtedy podłączasz line-out do radia pod line-in. Sam dźwięk przez USB już masz. Wypadało by tym jeszcze sterować z radia. Zatem podłączasz odpowiednie przyciski sterowania pod to urządzenie (nie odłączając ich z radia, dzięki czemu będzie zachowane sterowanie radiem). Proste jakopowiedz nam o tym
Ja się chętnie dowiem jak to zrobić (chociażby w teorii), bo widzę że masz taką wiedzę
![]()
ja wiem w jakim mieście mieszka pionier tego rozwiązaniaPewny tego jesteś??
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówNapisany 26 listopada 2013 - 03:34
tylko w teorii, bo praktyka pokazuje nam inną rzeczywistość, więc nie ma co pisać że jest to możliwe bo tylko dodatkowe zamieszanie się zrobi. Druga sprawa że z ekonomicznego punktu widzenia to jest nie opłacalne, mało kto ma czas, chęci i odpowiednią wiedzę na eksperymenty.musisz znaleźć sobie coś w rodzaju mp3. Urządzenie do którego wpinasz USB z mp3 i masz z niego wyjście dźwięku line-out. Wtedy podłączasz line-out do radia pod line-in. Sam dźwięk przez USB już masz. Wypadało by tym jeszcze sterować z radia. Zatem podłączasz odpowiednie przyciski sterowania pod to urządzenie (nie odłączając ich z radia, dzięki czemu będzie zachowane sterowanie radiem). Proste jak