Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Nokia Ovi Store

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
8 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 04 maja 2012 - 10:49

Moglby mnie ktos pomoc i odp, jak to jest z tym sklepem Nokii? Pobralem na komorke Sports-tracker. Chce pobrac teraz na komputer te aplikacje i dusza - nie idzie, bo napisane jest, ze juz to pobralem i sciagniecie na komputer jest niemozliwe.

Skad wziac wiec aplikacje ST ? Chce ja miec na komputerze. Help :)

#2 OFFLINE   Dreed

Dreed

Ciiiiiiii.....

• 1 696 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 04 maja 2012 - 12:34

może z tego linka?
http://nokia-sports-...onic.pl/symbian

#3 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów

Napisany 04 maja 2012 - 12:37

Juz tam bylem:

Najpierw pobrany zostanie Softonic Downloader, za pomocą którego pobierzesz właściwy plik. Podczas procesu pobierania prezentujemy oferty komercyjne, takie jak Softonic Toolbar.

Odpada.

#4 OFFLINE   Dreed

Dreed

Ciiiiiiii.....

• 1 696 postów

Napisany 04 maja 2012 - 12:58

jak zrzucałeś ten programik?

http://store.ovi.com/

Jak masz Nokie to sciagnij sobie program Ovi Suite, przez niego ladujesz do telefonu wszystkie mapy, aplikacje itd. Wiec sciagasz przez ten program Sport Trackera na kompa i potem ladujesz go do telefonu. Alternatywnie mozesz wejsc na Ovi Store przez telefon (na pewno masz tam zainstalowana taka aplikacje) i wtedy sciganc bezposrednio na telefon.

http://www.forum.out...okia-phones/75/

#5 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów

Napisany 04 maja 2012 - 18:09

jak zrzucałeś ten programik?

Zainstalowalem przez ovi store, z poziomu telefonu. Chodzi mnie o to, ze Nokia ogranicza i utrudnia jak moze. Chce miec instalke tej aplikacji na kompie, a jak juz sciagnalem, to na komputer jej nie moge sciagnac, bo wyskakuje na moim profilu, ze sciagniete i dusza.

Kiedys bylo latwiej, teraz te zabezpieczenia na kazdym kroku... maskara.

#6 OFFLINE   Dreed

Dreed

Ciiiiiiii.....

• 1 696 postów

Napisany 04 maja 2012 - 18:24

jak zawsze dziady utrudniają... spróbuj może przeinstalować ten programik ovi suit i wtedy może pójdzie, ewentualnie zmienić miejsce instalacji, inną opcją jest też spróbować jeszcze raz na jakimś innym kompie, plik powinniśmy dostać w formacie o rozszerzeniu .sis? tam z tego pierwszego linku co dostałem to udało mi się taki uzyskać, po 4 krokach co tam były, jedynie do otwierania tego coś tam dalej było trzeba ściągać, ale odpuściłem, potem gdzieś czytałem też, że ktoś tego sisa wysyłał przez blututha z kompa i podbieraj jako wiadomość, instalował i było git. chcesz to jeszcze jeszcze jakoś na kompie otwierać czy tylko chcesz mieć instalke? jaki masz telefon? z symbianem czy androidem? szkoda że nie mam swojej e52 w tym momencie to bym zobaczył jako to u mnie się z tym dzieje, jeszcze coś poczytam i spróbuje poradzić więcej.

EDIT:
http://store.ovi.com...ce=search&pos=1
jak założysz tu konto to chyba możesz pobrać instalkę na kompa, a potem dopiero ją zainstalować za pośrednictwem jednego z dwóch programów na fona

#7 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów

Napisany 04 maja 2012 - 19:58

EDIT:
http://store.ovi.com....e=search&pos=1
jak założysz tu konto to chyba możesz pobrać instalkę na kompa, a potem dopiero ją zainstalować za pośrednictwem jednego z dwóch programów na fona

Tez wlasnie o tym pisalem. Jestem tam zalogowany i pokazuje ze juz mam sciagniete i nic wiecej nie mozna zrobic.

spróbuj może przeinstalować ten programik ovi suit i wtedy może pójdzie, ewentualnie zmienić miejsce instalacji

To nie wchodzi w rachube :)

chcesz to jeszcze jeszcze jakoś na kompie otwierać czy tylko chcesz mieć instalke?

Chce miec instalke na kompie. A nie za kazdym razem pobierac ja z neta.

Ale sprobuje czegos innego, odinstaluje ja z komy.

#8 OFFLINE   Dreed

Dreed

Ciiiiiiii.....

• 1 696 postów

Napisany 04 maja 2012 - 21:45

Jestem tam zalogowany i pokazuje ze juz mam sciagniete i nic wiecej nie mozna zrobic.

zrobić drugie konto i spróbować pobrać jeszcze raz:p

#9 OFFLINE   dudek840

dudek840
  • 161 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 10 października 2012 - 19:26

z "chomika" jest tam wszystko :)