wielki problem z gg POMOCY
Napisany 25 kwietnia 2012 - 13:41
Mam pytanko. Dzis calkiem przypadkowo usunalem nr gg z serwera, tak z serwera nie z komputera. Probowalem ponownie zakladac konto o tym samym nr ale wyskakuje ze bledne haslo(haslo dobre na 100%)
Bardzo mi zalezy by moc odzyskac ten numer.. Macie jakies pomysly jak to zrobic, i czy wogole jest taka mozliwosc? pozdrawiam Wszystkich
Napisany 25 kwietnia 2012 - 13:55
Napisany 25 kwietnia 2012 - 14:01
Najlepszym rozwiązanie będzie napisane do Nich maila z takim pytaniem i prośbą o zarezerwowanie dla Ciebie Twojego starego numeru.
Jeśli zależy Ci na tym numerze i kontaktach to pisz do Nich jak najszybciej.
Pozdrawiam.
Napisany 25 kwietnia 2012 - 14:03
Napisany 25 kwietnia 2012 - 14:08
wlasnie napisalem do nich , dostalem wiadomosc zwrotna z wieloma pytaniami na ktore przed minuta odpisalem. Mam nadzieje ze cos z tego bedzie... ehh moze jeszcze nie wszystko stracone
I obyś odzyskał ten numerek

A te pytania od Nich to pewnie dlatego aby zweryfikować, czy czasami nie chcesz Komuś odebrać numeru gg

Pozdrowienia
Napisany 25 kwietnia 2012 - 14:11
I obyś odzyskał ten numerek
A te pytania od Nich to pewnie dlatego aby zweryfikować, czy czasami nie chcesz Komuś odebrać numeru gg
Pozdrowienia
tak, dokladnie to pytania weryfikujace moja osobe. Oby sie udalo... Ciekawe ile to moze potrwac...?
Napisany 25 kwietnia 2012 - 14:12

Napisany 26 kwietnia 2012 - 08:09
No i po krotkiej korespondencji z gg dzis rano przyslali mi nowe haslo do gg i numer powrocil do prawowitego wlasciciela-czyli do mnie:)
temacik mozna zamknac. Dziekuje za uwage i pozdrawiam:)