Przecież omega A też miała lift i nikt nie wymaga żeby powstały dwa działy omegi A.
no jesli liczysz taki lift to omega Be miała dwa lifty, tylko chyba nie o takie lift chodzi;)
Wszystko cacy tylko przez 6 lat nikt się do tego nie stosował i dalej tego nie robi więc powstał bałagan i powstaje on dalej.Więc dlaczego mają być za ten bałagan "karani" tylko i wyłącznie posiadacze omegi A? Czy to jest sprawiedliwe?
Ale do kogo ty masz pretensje ze się tego nie stosowali ? i kto bedzie "cierpiał":o? bo muszą użyć szukajki :masakra:czy to przypadkiem nie te same osoby??
Więc dlaczego mają być za ten bałagan "karani" tylko i wyłącznie posiadacze omegi A? Czy to jest sprawiedliwe?
karani? czym karani ? tym ze muszą sie wysilić i użyć szukajki ?? czyja to jest wina ? ile razy prosimy, upominamy żeby poprawnie tytułować posty ? ale po co lepiej zatytułować "pomocy" "problem" "potrzebuje pomocy" itd..
No właśnie - codziennie pojawia się 50 nowych tematów z czego jakaś tam część natychmiast ląduje w śmietniku (słusznie lub nie) bo zaśmiecają forum. Spytam się więc po jaką cholerę trzymacie choćby takie strupy?
Nie jesteśmy w stanie wyłapać wszystkiego ale takie tematy tez lecą do kosza jeśli są wychwycone , kiedyś niestety nie było umierani i takie trupy zostawały,ale one też sukcesywnie są usuwane tylko jakoś nie zauważyłem żebyś wcześniej raportował taki temat ze nic nie wnosi:)
tylko ze potem sa pretensje ze ludziom posty z licznika giną , lub licznik nie funkcjonuje i tak w koło..

Niektórzy nie potrafią tego zrozumieć, ich sprawa jest najważniejsza i nic innego nie jest ważne:D Tak jak i w tym temacie:D
To tak znalezione na chybcika po wpisaniu w szukajkę jednej tylko frazy. Osobiście zaproponowałbym zamiast wywalania czasami zdublowanych nowych tematów - właśnie porządkowanie starych nikomu nieprzydatnych strucli, być może wtedy zrobi się trochę przejrzyściej. Ja akurat jestem w stanie zrozumieć forumowicza, który przylatuje z garażu do domu z upapranymi łapami i siada do kompa zakładając nowy temat ze względu na usterkę auta, bo musi go szybko naprawić.Kto ma czas siedzieć przed kompem 5 godzin wertując tematy jak za 2 godziny musi jechać do pracy.Ot strzela nowy temat - a nóż widelec ktoś mu szybko podpowie.
Nie wiem czy zauważyłeś ale prawie każdy kto zakłada temat na forum potrzebuje jakiejś pomocy i to najlepiej na już, jest to bardzo pilne najlepiej jeszcze założyć temat w dwóch działach bo szybciej sie dostanie odpowiedz a moderator ma być wszechwiedzący w którym to przypadku jest to czyste lenistwo usera a w którym user ma "łapy od smaru" i nie może poszukać na forum a;le temat klepnąć może.

Prawie za kazdym razem taki user otrzymuje odpowiedz w postaci linku od moderatora , który to nie siedzi "5 godzin" poszukując odpowiedzi

no tak ale userowi sie spieszyło ,ehhh
Sorry , ale muszę to napisać - skoro tak jest to proponuję zamknąć całe forum i broń cie panie boże nic więcej nie pisać.Przecież wszystko jest już napisane.Niech to forum sobie wisi i jak ktoś będzie coś potrzebował to i tak sobie znajdzie.W jednym dniu wszystko się zmieni i ile z tego korzyści - nie trzeba zarządów , żadnych moderatorów, ani nic innego.Wystarczy tylko otworzyć dział z pogaduchami i puścić to na żywioł.
Bardzo wybiorczo odnosisz sie do tego co pisze.. już tego ze napisałem 70% tematów nie 100% na nowo pwstałych tematów można znaleźć odpowiedzi na forum , nie raczyłeś zacytować.. , lepiej wychwycić fragment wypowiedzi, i po tym pojechać.. a to ze ze na forum nie są tylko tematy techniczne a również klub, spoty,Tuning itp lub tez to ze można dopytać z w juz istniejących tematach to tez jest nieistotne;)
ale cóż..
Niestety obrastamy w śmieci z każdym miesiącem coraz bardziej i jeśli jakiś user stwierdzi ze nic nie może znaleźć w "szukajce" nie Ty jesteś za to odpowiedzialny tylko administracja i to administracja musi się za to tłumaczyć dlaczego tak jest...
miesięcznie jakieś 100 zdublowanych wyłapanych tematów tematów ląduje w umierani, wyłapanych/raportowanych również przez userów których tez mierzi odpowiadanie ciągle na te same pytania . Odpowiedz sobie jakie by były wyniki z wyszukiwarki gdyby te tematy nie były wywalane...
Z mojej strony end w tym temacie, swoje zdanie wyraziłem, mnie nie przekonałeś.