W jakich Omach montowano 6 poduszek powietrznych ?
Napisany 12 sierpnia 2007 - 21:19
Jakoś nie mogę znaleźć żadnej informacji czy rzeczywiście były takie opcje wyposażenia.
Możecie mnie oświecić w tym temacie ?
--
pozdrawiam
Napisany 12 sierpnia 2007 - 21:28
pozdro
Napisany 12 sierpnia 2007 - 22:01
no właśnie, też tak do tej pory myślałemOmie B przed pirewszym liftem czyli do 1997 roku (październik chyba) były montowane tylko dwie potem były 4 poduchy przednie i boczne w siedzeniach i wiecej napewno nie było do 1999 roku do drugiego liftu czyli tzw C i w nich też mi sie wydaje że były tylko 4 jaśki ale nie jestem pewien
pozdro
Napisany 13 sierpnia 2007 - 10:18
więc te dodatkowe 2 to może poduszki położone na tylnia kanapę

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 13 sierpnia 2007 - 10:27
Raczej radosna twórczość sprzedającychnigdzie nie znalazłem potwierdzonego info, że było więcej niż 2 przednie + 2 boczne

Napisany 13 sierpnia 2007 - 14:58
iterek napisał/a:
nigdzie nie znalazłem potwierdzonego info, że było więcej niż 2 przednie + 2 boczne
Raczej radosna twórczość sprzedających
Podobnie jak z kontrolą trakcji w 2.2DTI - wszyscy handlarze podają, że jest - mimo widocznego na zdjęciach braku przycisku TC na konsoli środkowej

Napisany 13 sierpnia 2007 - 22:58
to, że nie ma przycisku, to nie znaczy, że nie ma TCmimo widocznego na zdjęciach braku przycisku TC

najprostszy test, to postawienie autka na piachu i kita, jak zapali się lampka TC to jest, a jak nie, to nie ma
Winston Churchill
Napisany 13 sierpnia 2007 - 23:13
Poduszki zawsze tylko 4, ewentualnie w opcji kurtyny w przednich drzwiach i to w sumie mogłoby być uznane za 6 poduszek.W niektórych ogłoszeniach podawana jest informacja o 6 poduszkach w Omedze.
Jakoś nie mogę znaleźć żadnej informacji czy rzeczywiście były takie opcje wyposażenia.
Pozdrawiam.
Napisany 14 sierpnia 2007 - 08:30
Poduszki zawsze tylko 4, ewentualnie w opcji kurtyny w przednich drzwiach i to w sumie mogłoby być uznane za 6 poduszek.W niektórych ogłoszeniach podawana jest informacja o 6 poduszkach w Omedze.
Pozdrawiam.
hm. kurtyny, z tego co wiem, to były tylko 4 poduchy, nic więcej.
Skąd wiesz o kurtynach ??
Może była taka opcja
Napisany 14 sierpnia 2007 - 08:42

Winston Churchill
Napisany 14 sierpnia 2007 - 13:10

Napisany 14 sierpnia 2007 - 16:53
umnie to przczytaliscie jest to hohlik drukarski mam 4 a nie jak tam 6 poduszek powietrznyh za blad przepraszam . ale jezeli sprawdzicie wersje vauxhalla czyli angielska omege roznia sie wyposarzeniem czy widzial ktos w eu cos jak TE czyli latwa navigacja montowana w vauxhallu zestaw do nokii alufelgi i tp
z tą navi to masz rację, wychodziła tylko na GB
Winston Churchill
Napisany 14 sierpnia 2007 - 18:43
Napisany 18 sierpnia 2007 - 17:00
A traffic master był w omegach dlatego, że w anglii jest bardzo rozbudowany system nadzoru dróg pod względem utrudnien-i nie ma sie co dziwic, skoro korki to ich specjalnosc- autostradą jadą wszystkimi pasami dozwolone 110 km/h, wyprzedzaja ładując się prosto pod maske, nie przyspieszając prawie i nie redukując biegu :bad: a jak się lekka stłuczka zdarzy to policja zamyka całą drogę czy autostrade...w poniedziałek wracałem z Polski: od Zabrza do Calais, ok 800mil w 10 godzin przejechałem-z Dover do domu 200mil jechałem 5 godzin....3 autostrdy na wszystkich korek :bad:

http://cgi.ebay.co.u...:MEUS:IT&ih=007
VW Passat 1.9 TDI '04 Kombi.
Napisany 27 sierpnia 2007 - 01:53

Napisany 27 sierpnia 2007 - 07:07
Napisany 27 sierpnia 2007 - 10:05

Napisany 27 sierpnia 2007 - 10:25
http://cgi.ebay.co.u...:MEUS:IT&ih=007
VW Passat 1.9 TDI '04 Kombi.
Napisany 27 sierpnia 2007 - 10:29
hej Piterek wydaje mi sie ze chyba zle mowisz to o czym pisałes to jest chyba system ASR jak kola na piachu nie chcą boksowac a TC to kontrola trakcji przy poslizgach bocznych ...Pozdrawiam
zle ci sie wydaje. jest dokladnie na odwrot