probuje wstawic fotki ale mi nie wychodzi .napisze krok po kroku jak to robie-klikam na edytuj pozniej klikam Img,wyskakuje okno gdzie pisze "podaj adres do obrazka" .wklejam link z fotosika i klikam o.k.wyskakuje mi ten link z oznaczeniem na poczatku img i na koncu /img - czyli tak jak ma byc (jezeli oczywiscie dobrze zrozumialem z waszych postow).klikam wyslij a w poscie zamiast linka jest czerwony X. napiszcie mi co jest grane bo juz nie mam do tego sily :bad: :bad: :bad:
skoncentruj sie kolego i rób
DOKŁADNIE tak jak pisze i przestań kombinować z fotosikiem - bo jak widzisz coś Ci nie wychodzi.
Pod okienkiem, gdzie wpisujesz treść posta masz guziola
Przeglądaj .
Klikasz i pokazujesz obrazej, klikasz otwórz.
Następnie klikasz mały biały guziolek znajdujący sie jedną linike niżej
Host it.
Czekasz az załaduje sie strona. Jak już sie pojawi kopiujesz link '
Thumbnails for forums 1'
Wklejasz skopiowany link do swojego posta i gotowe.
ps. pisałeś ze na fotosiku jest szybciej - ale zaważ, ze najpierw musisz otworzyc strone fotosika, na której załadowanie musisz poczekac, potem musisz tam pogmerac wstawić zdjęcie, uploadnąć, skopiować link i wkleić.
Jesteś pewnien, ze wyjdzie szybciej ?

Ps. co do fotosika - [ img ][ /img ] powinno działać, jesli prawidłowo wklejasz link do obrazka. Pamiętaj ze w tych tabach powinien być link wiodący bezpośrednio do obrazka, a nie do strony html z obrazkiem...