Problem z instalacją alcohol
Napisany 18 stycznia 2012 - 20:35
niby ta wersja epc ma działać pod win7 ale co z tego jeżeli nie mogę zainstalować alkohola. Czy on jest niezbędny? czy mogę zastosować np. daemon tools?
Napisany 18 stycznia 2012 - 21:32
Napisany 18 stycznia 2012 - 21:32
Napisany 18 stycznia 2012 - 21:48
Wersja uploadowana przez Sosqa nie ma alcohola w sobie.całą noc ciągnąłem epc z ftp, mam win 7 i nie mogę zainstalować alkohola dołączonego "do zestawu"
Dodatkowo lepszym rozwiązaniem jest daemon tool
Wersja o której mówisz to pewnie OPEL EPC ver 4 2009. Soseq wrzucił dużo nowszą bo z zeszłego roku.
Napisany 18 stycznia 2012 - 22:14
Wersja uploadowana przez Sosqa nie ma alcohola w sobie.
Dodatkowo lepszym rozwiązaniem jest daemon tool
Wersja o której mówisz to pewnie OPEL EPC ver 4 2009. Soseq wrzucił dużo nowszą bo z zeszłego roku.
do diaska... właśnie odpaliłem uruchamianie epc i wywaliło mi błąd że ta wersja epc współpracuje tylko z win xp... kurna więc wychodzi że masz rację.

no nic, kolejna noc ssania
dzięki za pomoc
Napisany 19 stycznia 2012 - 21:37
do diaska... właśnie odpaliłem uruchamianie epc i wywaliło mi błąd że ta wersja epc współpracuje tylko z win xp..
Mozesz spróbowac jeszcze jednego:
kliknij prawą stroną myszy na ikonke EPC - wejdz we właściwosci , potem zgodność i zaznacz "uruchom ten program w trybie zgodnosci z windows XP (serwis pack3) i na dole zaznacz "uruchom ten program jako administrator"
Wiele programów które nie chca sie otworzyc na windows 7 to po zaznaczeniu tych opcji można uruchomic.