Witam. Szykuje mi się wymiana aparatu w Plus i zastanawiam się nad XBOX 360 zamiast nowego aparatu. kosztowałby 1zł więc raczej nie przepłacę, najważniejsze to czy ta konsola posiada gniazdo pod Kinekta?

Co wiecie na temat XBOX 360 z Plusa?
Rozpoczęte przez
stachu4ever
, 26 gru 2011, 21:05
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 grudnia 2011 - 21:26
Każda nowa konsola xbox ma możliwość podłączenia kinecta więc i ta z plusa ma. Po obrazku można wywnioskować, że to xbox slim więc tym bardziej ma

Napisany 26 grudnia 2011 - 21:41
Witam. Szykuje mi się wymiana aparatu w Plus i zastanawiam się nad XBOX 360 zamiast nowego aparatu. kosztowałby 1zł więc raczej nie przepłacę, najważniejsze to czy ta konsola posiada gniazdo pod Kinekta?
Posiada.
Wiedz że to wersja bez dysku, czyli pamięć tylko 4Gb oraz jeden kontroler.
Napisany 26 grudnia 2011 - 22:45
dysk nie specjalnie mnie interesuje, to ma być na prezent, także dokupie kinekta kilka gier i bedzie ok, jeszcze chyba zadzwonie do plusa i się upewnie bo na stanie pewnie i tak nie będzie
Napisany 27 grudnia 2011 - 09:00
dokup dysk koszt 150 zł 120 lub 250 gb i będzie git..bo u mnie też miałem 4 GB i to mało..
Napisany 03 stycznia 2012 - 13:35
a może wiecie gdzie można dostać PS3? sam posiadam i mam kilka gier na dysku które mógłbym przegrać na nową konsolę. wolałbym sprezentować ps ale tu już ponad 1000 z movem trzeba liczyć.
Witam, konsultant plusa powiedział, że jest możliwe podłączenie kinekta. Konsola zamówiona, będzie w czwartek alo w sobotę. Dzięki za zainteresowanie.
Posty scaliłem... stachu4ever Nastepnym razem używaj opcji edytuj... Benuś
Witam, konsultant plusa powiedział, że jest możliwe podłączenie kinekta. Konsola zamówiona, będzie w czwartek alo w sobotę. Dzięki za zainteresowanie.
Posty scaliłem... stachu4ever Nastepnym razem używaj opcji edytuj... Benuś